EDHO'nun yıldızının nikah tarihi belli oldu!

Oyuncu Ozan Akbaba, dizi tatile girdikten hemen sonra nikah masasına oturmayı planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
EDHO'nun yıldızının nikah tarihi belli oldu!

Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği atv'nin izlenme rekoru kıran dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", haziran ayı sonunda sezon finali yapıyor. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu ve Meryem Uzerli gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin sevilen karakteri İlyas'a hayat veren Ozan Akbaba da, dizi tatile girdikten hemen sonra nikah masasına oturmayı planlıyor.



EDHO'nun yıldızının nikah tarihi belli oldu!



"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"da Oktay Kaynarca'nın kardeşi rolüyle seyirci karşısına çıkan Akbaba, uzun süredir beraber olduğu şimdiye kadar Ay Yapım, Pastel Film gibi önemli yapım şirketlerinde çalışan Buket Arıkan'la geçen aylarda nişanlanmıştı. Dizinin fanlarının da bir an önce evlenmesini istediği oyuncunun nikah tarihi belli oldu. Akbaba ve Arıkan 1 Temmuz'da evleniyor.



Nikah mekanına henüz karar vermeyen çiftin düğünü starlar geçidine sahne olacak. Akbaba ve Arıkan'ın mutlu gününde Oktay Kaynarca başta olmak üzere Eşkıya ekibi ve gelinin Ay Yapım'da çalıştığı dönem yakın olduğu Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ da katılacak. Sosyal medyada bebaber paylaştıkları fotoğrafları beğeni yağmuruna tutulan çift, nikah sonrası balayı tatiline çıkacak ve yeni sezon öncesi moral depolayacak. 



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin