Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık!

Ünlü oyuncu, dizisiye veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık!

atv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 9 Ekim Salı akşamı ekrana gelen 110. bölümüyle nefesleri kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde, Ateş'in ihaneti ortaya çıkarken, Hızır'ın yeni düşmanı Muzi ise İlyas'a suikast düzenledi. Ünal ise Muzi'den bu savaşı bitirmesini istedi ancak Muzi, Hızır'ın kendisiyle uzlaşması şartını koştu.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm final sahnesinde ise Muzi ve Hızır Çakırbeyli arasında hesaplaşma yaşandı. Muzi'ye uzlaşmaya geldiğini söyleyen Hızır'ın tek bir şartı vardı. Hızır, 'Beni satan kim? Bunu söylersen nasıl istersen öyle anlaşırız' dedi. Muzi ise kendisine karşı yapılan planı fark edince, Alpaslan'ı yakaladı. Yapılan bu plandan Ziya'yı sorumlu tutan Muzi, Ziya'yı tek kurşunla öldürdü. Muzi, aynı anda Alpaslan ve İlyas Çakırbeyli'ye silah doğrulttu. Muzi, Hızır'a 'Önce kardeşin mi, yoksa yeğenin mi?' diye sordu.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık!



Hakan Meriçliler diziye veda etti



Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, EDHO'ya geçen sezon yayınlanan 104. bölümde dahil olmuştu. Ziya rolünü canlandıran Hakan Meriçliler, 110. bölümde EDHO'dan ayrılmış oldu.



Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toyza, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Haydar Şişman, Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Dalyan'ın başrollerde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 111. yeni bölümüyle 16 Ekim Salı akşamı atv'de olacak.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin