Eskişehir'de düğünde kan aktı. Tartıştığı ağabeyini silahla vurarak öldürdü. Kardeş ile annesi ve üvey babası gözaltına alındı

Eskişehir'de düğünde karşılaşan kardeşlerin tartışmasında kan aktı. 22 yaşındaki Caner Ç. aralarında husumet bulunan üvey ağabeyi 35 yaşındaki ağabeyi Sezer Keklikci'yi silahla vurarak öldürdü. Caner Ç. ile annesi ve üvey babası gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir'de düğünde kan aktı. Tartıştığı ağabeyini silahla vurarak öldürdü.  Kardeş ile annesi ve üvey babası gözaltına alındı

Eskişehir'de çıkan silahlı kavgada yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Fevzi Çakmak Mahallesi Çiftehan Sokak'ta düğünde karşılaşan 35 yaşındaki Sezer Keklikci ile aralarında husumet bulunan üvey kardeşi Caner Ç. (22) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Keklikci'yi tabancayla vurarak yaraladığı iddia edilen Caner Ç, bölgeden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Keklikci, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Caner Ç'nin yanı sıra maktulün annesi Necla Ç. (55) ve üvey babası Necmi Ç'yi (66) Ankara'ya kaçmaya çalışırken yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin