Eskişehir Valisi'nden Radikal muhabirine mektup: Oğlum İsmail yine rahat durmuyorsun!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Radikal gazetesi muhabirine çok sert mesajlar yolladı.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir Valisi'nden Radikal muhabirine mektup: Oğlum İsmail yine rahat durmuyorsun!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz davasının il dışında görülmesi yönünde görüş belirtmesini haberleştiren Radikal muhabiri İsmail Saymaz'a bir e-posta gönderdi. Vali Tuna'nın, mailde "siz zaten hem savcı, hem hakim, hem avukatsınız" dediği Saymaz'ı sert ifadelerle itham etti. 



Yolladığı e-mailde, “Yine rahat durmuyorsun” diyen Vali Tuna, bir TV kanalında göstericiler için sarf ettiği “Birbirlerini dövdüler” ifadesinin, muhabir İsmail Saymaz tarafından çarpıtıldığını iddia ederek, “Her fırsatta alçaklıkla bunu tekrar ediyorsun” ifadesini kullandı. Vali Tuna, mesajında, “Müebbet bile sizi kesmez. Bir daha aynı şekilde yorum yaparak bu konuyu işlersen sen adi ve şerefsizsin. Yerin altı da var unutma, eninde sonunda orada görüşeceğiz” diye yazdı.



Eskişehir Valisi Azim Tuna’nın bu sabah saat 03.56’da “g.azim.tuna@icisleri.gov.tr” şeklindeki resmi e-posta adresinden, muhabir İsmail Saymaz’a bir e-mail yolladı. Radikal, Tataristan’da resmi bir ziyarette bulunan Vali Tuna’nın korumasına ulaşarak, e-mailin Tuna tarafından gönderilip gönderilmediğini sordu. Vali Tuna, koruması aracılığıyla, e-maili kendisinin gönderdiğini bildirdi. Haberin devamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin