Eski yarışmacının annesi Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü

Survivor All Star izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Konseyde Yunus Emre'nin Hikmet'e "Ayı" demesine ateş püsküren Acun Ilıcalı'ya eski yarışmacılarından Yiğit Dikmen'in annesi isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
Eski yarışmacının annesi Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü

Survivor All Star'da gerilim her hafta daha da tırmanıyor. Konseye ise Yunus Emre ve Hikmet'in büyük kavgası damga vurdu.

Yunus Emre'nin Hikmet'e "Ayı" demesi ise Acun Ilıcalı'yı adeta çileden çıkardı. Ilıcalı'nın tepkisi üzerine Yunus Emre geri adım atmayarak, "İsterseniz yayınlayın. Pişman değilim söylediklerimden sonuçta ayı da bir hayvan kaplan da bir hayvan" dedi.

Bunun üzerine daha da sinirlenen Ilıcalı, "Sen ne diyorsun ya? O hayvan bu hayvan falan. Bize muhakeme yapma. Sen kelimelerde cümlelerde kendini tutabileceksin gibi gelmedi bana. Burası oy kullanma yeri hakaret yeri değil. Ama bu takımda hakarete karşı meyil var" tepki gösterdi.

'Kahrımdan ölmüştüm'

Acun Ilıcalı'nın sert tavrına Survivor yarışmacılarından Yiğit Dikmen’in annesi isyan etti. Survivor 2014 yarışmacılarından Yiğit Dikmen’in annesi Arzu Dikmen Turabi'nin oğluna "İt" demesini hatırlattı.

Dikmen paylaşımında, "Acun Bey herkese onu deme bunu deme diyor. Turabi konseyden benim çocuğuma it dedi, sesiniz çıkmadı onu alıp prodüksiyon bir yıl sonraki yarışmada fragmana koydu. O zaman da ayar çekseydiniz o fragmanı hiç unutamıyorum, kahrımdan ölmüştüm."

Eski yarışmacının annesi Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin