Eski yarışmacı Didem Delen Kısmetse Olur'u ifşa etti! Gizlenen gerçekleri tek tek açıkladı

Şimdilerde bir magazin programında sunuculuk yapan Didem Delen, geçtiğimiz yıllarda katıldığı ve popüler olduğu Kısmetse Olur programının yeni formatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Didem Delen, Kısmetse Olur itirafıyla gündem oldu. Delen, "Eski yarışmacılar aramış, sevgilisi, ilişkisi olanlar bile arayıp 'Ben tekrar girmek istiyorum' demiş. Eee tabii ki oradaki popülerliği bir daha bulamadılar. Şimdi programın formatını patlatmak gibi olmasın ama bir 'casting' vardı." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Eski yarışmacı Didem Delen Kısmetse Olur'u ifşa etti! Gizlenen gerçekleri tek tek açıkladı

Kısmetse Olur Aşkın Gücü olarak 5 yılın ardından yeni bölümleri ve yarışmacıları ile YouTube'da yayınlanmaya başladı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur programının eski fenomen yarışmacılarından Didem Delen, açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü.

Eski yarışmacı Didem Delen Kısmetse Olur'u ifşa etti! Gizlenen gerçekleri tek tek açıkladı

Programı ifşa eden açıklamalarda bulunan Didem Delen, şunları söyledi: "Eski yarışmacılar aramış, sevgilisi, ilişkisi olanlar bile arayıp 'Ben tekrar girmek istiyorum' demiş. Eee tabii ki oradaki popülerliği bir daha bulamadılar. Şimdi programın formatını patlatmak gibi olmasın ama bir 'casting' vardı. Normal başvurulara dönüş yapıyorlar mıydı bilmiyorum ama dediğim gibi 6 bin başvuru geliyordu bir günde. İçinde bulunduğum şeyi doğru ve dürüst bir şekilde açıklamam lazım.

Eski yarışmacı Didem Delen Kısmetse Olur'u ifşa etti! Gizlenen gerçekleri tek tek açıkladı - Resim : 2

9 erkek 9 kadını bir araya getirecekler. Bunların arasında aşk başlayacak, çiftler olacak. Bazıları imkansız olacak, kavuşamayacak... Bazen de olacak ki biri, diğerinin sevgilisinden hoşlanacak. Hikayeler bunların üstünden ilerleyecek. Ne dümenler, ne entrikalar!"

Eski yarışmacı Didem Delen Kısmetse Olur'u ifşa etti! Gizlenen gerçekleri tek tek açıkladı - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin