Eski sevgiliyle poz verme modası başladı! Bu kez de Nesrin Cavadzade ile Burak Deniz, Birce Akalay ile Fırat Çelik yan yana

Eski sevgililer Nesrin Cavadzade ile Burak Deniz ve Birce Akalay ile Fırat Çelik yan yana gelip fotoğraf paylaştı. Geçtiğimiz hafta gündem olan eski sevgili skandalının ardından bu fotoğraf gelince, herkes eski sevgili fotoğraflarının moda olduğunu düşündü. 

Google Haberlere Abone ol
Eski sevgiliyle poz verme modası başladı! Bu kez de Nesrin Cavadzade ile Burak Deniz, Birce Akalay ile Fırat Çelik yan yana

Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik yan yana gelip fotoğraf paylaştı. Geçtiğimiz hafta gündem olan eski sevgili skandalının ardından bu fotoğraf gelince, herkes eski sevgili fotoğraflarının moda olduğunu düşündü. 

Birce Akalay, Burak Deniz, Nesrin Cavadzade, Başak Dizer Tatlıtuğ ve Fırat Çelik, Bodrum’da bir markanın özel etkinliğinde boy gösterdi.

2018 yılında yollarını ayıran Burak Deniz ile Nesrin Cavadzade’nin aynı fotoğrafta yer alması şaşırttı.

Organizasyonda ayrıca Birce Akalay ile Fırat Çelik de bulundu. İkili, bir dönem aşk yaşamış ve el ele görüntülenmişti.

Geçtiğimiz hafta gündem olan eski sevgili skandalının ardından pek çok kişi, eski sevgili fotoğraflarının moda olduğunu yazdı. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin