Eski sevgilisiyle aynı evde mi yaşıyorlar? Hazar Ergüçlü iddialara açıklık getirdi

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Eski sevgilisi Onur Ünlü ile ayrıldıktan sonra aynı evde yaşamaya devam edip etmedikleri konusuna da açıklık getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Eski sevgilisiyle aynı evde mi yaşıyorlar? Hazar Ergüçlü iddialara açıklık getirdi

Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, sürpriz şekilde beş yıllık ilişkilerini sonlandırmıştı. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde Ünlü ile Cihangir'de yaşadığı eve girerken görüntülendi. Ergüçlü, "Ayrılık sonrası aynı evde yaşıyorlar" iddiası ortaya atılmıştı.

Hazar Ergüçlü, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Oyuncu, "İyiyim, her şey yolunda, dinleniyorum, kendime vakit ayırıyorum. Boş zamanlarımda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne, ailemin yanına gidiyorum. Onlarla vakit geçirmeyi seviyorum" dedi. Eski sevgilisi Onur Ünlü ile ilgili açıklama yapan Ergüçlü, onu hala çok sevdiğini söyledi. 

Eski sevgilisiyle aynı evde mi yaşıyorlar? Hazar Ergüçlü iddialara açıklık getirdi

"AYRILDIKTAN SONRA BAŞKA BİR EVE TAŞINDI"

Ünlü ile bir süre aynı evde yaşamaya devam ettiği iddiasını yanıtladı: Alakası yok. O bizim beraber yaşadığımız evdi. Ayrıldıktan sonra başka bir eve taşındı. Ben kalıyorum orada şimdi.

"ONUR HALA ÇOK YAKIN ARKADAŞIM"

Ünlü oyuncu, "Aynı evi uzun yıllar paylaştınız, hatıralarınız var, sizin için zor olmuyor mu?" sorusuna, "Gitmek de zordur muhtemelen, kalmak da zor. Her ilişkinin sonrası zor. Onur hâlâ çok yakın arkadaşım. Arkadaş kalmayı tavsiye ediyorum daha önce birlikte olduğunuz insanlarla. Ne yapalım yani birbirimizi mi üzelim, yıpratalım?” dedi.

"ONUR'U ÇOK SEVİYORUM"

Evli çiftlerin bile ayrılığın ardından arkadaş kalmadıklarından bahsedilince Ergüçlü, "Evet, kolay değil ama biz en baştan beri çok yakın arkadaş olarak başladığımız için daha öncesi de çok iyiydi aramız. Çok seviyorum onu. Umarım her şey harika olur onun için" diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin