Eski sevgilisinden ölüm tehditi alıyordu. Feci darp sonrası tanınmaz hale geldi: 9 defa yüzüme kafa attı

Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman eski erkek arkadaşı İ.Ş. tarafından darp edildi. Sağlık raporu alan Kahraman İ.Ş.'den ölüm tehditleri aldığını söyledi ve "9 defa yüzüme kafa attı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Eski sevgilisinden ölüm tehditi alıyordu. Feci darp sonrası tanınmaz hale geldi: 9 defa yüzüme kafa attı

Bursa'da 9 sene önce tanıştığı erkek arkadaşının sözlü tacizlerine daha fazla dayanamayan 33 yaşındaki Sibel Kahraman, sevgilisiyle 1 yıl görüşmeme kararı aldı.

Bu kararı kabullenmeyen 49 yaşındaki İ.Ş. ise kız arkadaşını telefonla devamlı rahatsız etti.

Birçok kez polis merkezine giderek şikayetçi olan Kahraman, sevgilisi tarafından feci darp edildi. Yüzünde morluklar oluşan Kahraman, hayatının tehlikede olduğu gerekçesiyle İ.Ş.'nin tutuklanması için darp raporu alıp yeniden şikayetçi oldu.

"İKİ KERE ŞİKAYETÇİ OLDUM FAKAT HİÇBİR SONUÇ ALAMADIM"

Son bir yıldır İ.Ş.'nin sözlü tacizlerine maruz kaldığını belirten Kahraman, "Ben kendisiyle görüşmek istemediğimden itibaren iş yerimin ve evimin etrafında geziniyordu. Benim nerede olduğumu araştırıp bulunduğum yerlere geliyordu. İki kere kendisinden şikayetçi oldum. Fakat hiçbir sonuç alamadım. Bana sürekli cinsel içerikli mesajlar atıp tehditlerde bulunuyordu. Son yaşadığımız olayda, arkadaşlarımla oturuyorduk. Beni oradan zorla çıkartmak istedi. Dışarı çıktığımızda beni darp etti. Beni ve arkadaşlarımı öldürmekle tehdit etti. Sürekli 'infazımı senin yüzünden yakacağım' diyor. Ölmekten korkuyorum ve şahsın tutuklanmasını talep istiyorum. Daha bana neler yapması bekleniyor" dedi.

Eski sevgilisinden ölüm tehditi alıyordu. Feci darp sonrası tanınmaz hale geldi: 9 defa yüzüme kafa attı

"CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR ATIYOR"

Eski erkek arkadaşı tarafından darp edilen Kahraman'ın avukatı Semih Altın ise, "Müvekkilimi sürekli taciz ediyor, cinsel içerikli mesajlar gönderiyor. Müvekkilim bu mesajlara cevap vermeyince tacizleri artmaya başlıyor ve iş fiziksel şiddet noktasına kadar ilerliyor. Bu tarz insanların dışarıda gezmemesi ve tutuklanması gerekiyor. Çünkü bu tarz olaylar kadın cinayetlerine sebebiyet veriyor. Cezaların daha caydırıcı olması gerektiği kanaatindeyim. Eğer bu şahıs tutuklanmayıp serbest bırakılırsa telafisi mümkün olmayan sonuçlar mevcut. Bugün hastanede raporumuzu aldık. Cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunacağız ve sanığın tutuklanmasını talep edeceğiz" diye konuştu.

Eski sevgilisinden ölüm tehditi alıyordu. Feci darp sonrası tanınmaz hale geldi: 9 defa yüzüme kafa attı - Resim : 2

"9 DEFA YÜZÜME KAFA ATTI"

Geçtiğimiz gün 04.00 sıralarında erkek arkadaşı tarafından darp edilen Sibel Kahraman, "Kız arkadaşlarımla birlikteydik. Dışarıda, tesadüfen denk geldiğimiz yerlerde, 'Neden buraya geliyorsun' diyordu. Kız arkadaşlarımı da benim yanımda oldukları için tehdit ediyordu. Çıkışta 9 defa yüzüme kafa attı. Dayak olayından sonra hemen kardeşimi aradım ve şikayette bulundum. Hastaneye geldik, raporları aldık ve polise gidip, savcılığa şikayette bulunduk" dedi. İ.Ş.'den sürekli ölüm tehditleri aldığını belirten Kahraman, "Bana sürekli 'Kimseyle gezmeyeceksin, kimseyle olmayacaksın, seni öldürürüm, gittiğim yerlere gelme' diyordu" dedi.

Eski sevgilisinden ölüm tehditi alıyordu. Feci darp sonrası tanınmaz hale geldi: 9 defa yüzüme kafa attı - Resim : 3

"KADIN CİNAYETLERİNİN ENGELLENMESİ İÇİN BUNUN ÖNÜNE GEÇİLMELİDİR"

Kahraman'ın avukatı Semih Altın ise "Kadın cinayetlerinin engellenmesi için bunun önüne geçilmelidir. Benim, şüphelilerinin tutuklanacağına inancım tamdır. Şüphelinin tutuklanması gerekmektedir. Aksi takdirde kadın cinayetlerine sebep olmaktadır. Şüpheli, müvekkilimi öldürmekle tehdit ediyor. Kadına şiddet durumlarında önleyici tedbir veriliyor ancak bana göre bu tedbir yeterli değildir. Elektronik kelepçe gibi yeni teknolojik bir sistem getirilmesi gerekiyor. Müvekkilim ağır derecede darbedilmiştir. Şüpheli, müvekkilime 9 kez kafa atmıştır. Müvekkilimin burnu kırılmıştır, bununla ilgili hastane raporları da vardır. Müvekkilim sürekli saldırıya uğramıştır ve can güvenliği tehlikededir" dedi.

Eski sevgilisinden ölüm tehditi alıyordu. Feci darp sonrası tanınmaz hale geldi: 9 defa yüzüme kafa attı - Resim : 4

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin