Eski gazeteci iletişim ajansı kurdu

Good Works İletişim Ajansı 2015'in ilk gününde çalışmalarına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Eski gazeteci iletişim ajansı kurdu

İletişim danışmanlığı sektörüne yeni bir ajans daha katılıyor. Sektörde 15 senelik bir deneyime sahip olan bir ekip tarafından kurulan 'Good Works Ajans' yarın açılışını gerçekleştirecek.



İş ortaklarına iletişim çözümleri sunmak için gerekli insan kaynağı, bilgi ve deneyimi bir araya getirmeyi amaçlayan 'Good  Works'un yetkilileri ölçülebilir iş sonuçlarına odaklandığını ve ajansın iletişimde bugünü yönetirken, yarını görmek gerektiğini düşünen, bunun için de gerekli stratejik ve yaratıcı çözümleri hayata geçiren bir ekipten oluştuğunu ifade etti.



'Good Works Ajans'ın Başkanı Ergun Gümrah ise gazeteciliğe 1984 yılında Yeni Asır’da başladı. İstanbul’da Sabah, Hürriyet ve Milliyet EP dergilerinde muhabir olarak çalıştı. 1993 yılında Dr. Stress programının yapımcısı oldu. 1994-1997 yılları arasında Türkiye’nin ilk ekonomi kanalı olan Kanal E’nin stratejisini belirledi. Prototipini hazırlayarak, 4 yıl boyunca Genel Koordinatörlüğü’nü yürüttü. 1997-1999 yıllarında Kent TV’nin yeniden yapılanmasını gerçekleştirdi ve Genel Yayın Yönetmenliği’ni yaptı. 2000 yılında Cumhuriyet TV’yi, 2001 Ocak ayında Türkiye’nin ilk sağlık kanalı olan Medical Channel’ın kuruluşunu gerçekleştirdi.

2001-2014 arasında Leo PR - MSLGROUP Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. Türkiye’de TV ve Medyada Haber Olmak isimli iki çok yazarlı kitabı bulunmaktadır. Gazetecilik ve Halkla İlişkiler dalında çok sayıda ödülün sahibidir. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin