Eski Fenerbahçeli Ballon d'Or 2023 ödülüne aday gösterildi. İşte Ballon d'Or 2023 ödülüne aday gösterilen 30 süperstar

Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Ballon d'Or ödülünde 2023 adayları açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Eski Fenerbahçeli Ballon d'Or 2023 ödülüne aday gösterildi. İşte Ballon d'Or 2023 ödülüne aday gösterilen 30 süperstar

Geçtiğimiz sezon Karim Benzama'nın kazandığı Ballon d'Or ödülünde 2023 adayları belli oldu.

Cristiano Ronaldo'nun 18 yıl sonra aday gösterilmediği ödülde, Inter Miami ile harikalar yaratan Lionel Messi listede yine kendine yer buldu. Öte yandan eski Fenerbahçeli Kim-Min Jae de ödüle aday gösterilen isimler arasında yer aldı.

İşte 2023 Ballon d'Or adayları:

Kim Min-Jae, Josko Gvardiol, Jamal Musiala, Andre Onana, Karim Benzema, Mohamed Salah, Bukayo Saka, Kevin De Bruyne, Jude Bellingham, Randal Kolo Muani, Bernardo Silva, Emiliano Martinez, Khvicha Kvaratskhelia, Ruben Dias, Nicolo Barella, Erling Haaland, Yassine Bounou, Martin Odegaard, Julian Alvarez, İlkay Gündoğan, Vinicius Jr., Lionel Messi, Rodri, Lautaro Martinez, Antonie Griezmann, Robert Lewandowski, Luka Modric, Kylian Mbappe, Victor Osimhen, Harry Kane.

LIVAKOVIC YILIN EN İYİ KALECİSİNE ADAY GÖSTERİLDİ

Fenerbahçe'nin büyük uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d’Or Yachine ödülüne aday gösterildi.

2023 Ballon d’Or Yachine listesinde Livakovic’in yanı sıra Yassine Bounou, Mike Maignan, Andre Onana, Ederson, Brice Samba, Emiliano Martinez, Thibaut Courtois, Aaron Ramsdale, ve Marc-Andre Ter Stegen de yer aldı.

Livakovic, Hırvatistan Milli Takımı ile Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda üçüncülük elde etmişti.

Ballon d’Or ödül töreni, 30 Ekim’de Paris’te gerçekleştirilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin