Eski Akit TV çalışanı bu kez Sevda Türküsev'i hedef aldı. Sosyal medyadan Ahmet Keser'e sert sözlerle cevap veren Türküsev, konuyu yargıya taşıdı

Akit TV'deki dehşet dolu sözleriyle gündeme gelen ve kullandığı ifadeler nedeniyle hapis cezası alan Ahmet Keser, bu kez Facebook hesabından gazeteci Sevda Türküsev'i hedef aldı. Türküsev hakkında ağır ifadeler kullanan Keser'e kendi arkadaşları da tepki gösterdi. Konuyla ilgili zehir zemberek bir açıklama yapan Sevda Türküsev ise yasal yollara başvurdu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Eski Akit TV çalışanı bu kez Sevda Türküsev'i hedef aldı. Sosyal medyadan Ahmet Keser'e sert sözlerle cevap veren Türküsev, konuyu yargıya taşıdı

MEDYATAVA/ÖZEL

Bir dönem Akit TV'de 'Gün Başlıyor' programını sunan "Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler... Değil mi? Yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var” sözleriyle büyük tepki çeken Ahmet Keser'in hedefinde bu kez de bir kadın gazeteci var.

Facebook üzerinden bir sohbette gazeteci Sevda Türküsev ile ilgili ağır ifadeler kullanan Ahmet Keser'e, Türküsev isim vermeden Twitter üzerinden çok sert bir tepki verdi.

Ahmet Keser, sosyal medya üzerinden yaptığı bir sohbette Sevda Türküsev ile ilgili olarak, "Ona hiç güvenmiyorum... Metin Özkan'ın kadın versiyonu gibime geliyor. Sadece şov. İktidar değişsin Konyaaltı plajında üstsüz poz verir" ifadelerini kullandı.

Keser'in bu paylaşımının altına hesabında ekli olan arkadaşları da tepki gösterdi.

Kendisiyle ilgili bu ifadeleri gören Sevda Türküsev ise sosyal medya hesabından isim vermeden açıklama yaptı ve Keser'e yönelik çok sert ifadeler kullandı.

Medyatava'nın ulaştığı Türküsev, avukatına talimat verdiğini belirterek yasal işlemleri başlattığını açıkladı.

İşte Türküsev'in Ahmet Keser'e yönelik paylaşımları

Az önce bir şeyle karşılaştım, avukatım ilgileniyor. Lakin insanların hayatını bilmeden bir kadın hakkında belden aşağı yorum yapmak 1- insani, vicdani, ahlaki değil2- Bir erkeğin bir kadını cinsel istismarı3- travmatik bir sorun. Acısı; kendi camianın insanının bunu yapması!

Bir kadına iğrenç bir yorum yapıp kendini iyi hisseden biri zaten ruhunu kaybetmiş demektir. Hukuk sistemi ilerler ama en büyük adalet Allahın adaletidir ve asla onun adaletinden kaçamazsınız.Ey erkek cinsi:birine laf söylerken evdeki ananızı, bacınızı, karınızı, kızınızı düşünün.

Sevme beni,şov yaptığımı da düşün, inanma ama insan gibi bunları söyle eleştir başım gözüm üstüne!Ama bir kadına taciz niteliğinde bir yakıştırma yapmak ahlaksızlıktır! Yazıklar olsun, medeni hukuk ne olur bilemem ama Allah’ın hukukunda cehennemin dibi yerin olsun!

Şuda var;ben kendi camiamdan zarar da gördüm.Yerimde başkası olsaydı başka partilerden gelen tekliflere ya da bazı program tekliflerine sırf hırsından”evet”diyebilirdi ama ben demedim aynen olduğum gibi devam ediyorum. Duruşum ortada ve kendini Bilmezlere hakkımı helal etmiyorum!

Beni sevmeyebilirsiniz, benim duruşuna inanmayadabilirsiniz fakat: herkesin yıllardır durduğu yer belli dönekler de belli. Fakat benim hakkımda belden aşağı iğrenç bir yorum yapacak kadar ya kıskançsınız ya hastasınız ya da ahlaksızsınız!

 

 

Eski Akit TV çalışanı bu kez Sevda Türküsev'i hedef aldı. Sosyal medyadan Ahmet Keser'e sert sözlerle cevap veren Türküsev, konuyu yargıya taşıdı

AKİT TV'DE KATLİAM ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Akit TV'de 'Gün Başlıyor' programını sunan Ahmet Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler... Değil mi? Yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var” sözleri büyük tartışma yaratmıştı.

Sosyal medyada gündeme gelen bu sözlerden sonra Ahmet Keser istifa etmiş ve kendisi hakkında soruşturma açılmıştı.

Küçükçekmece 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ahmet Keser, 1 yıl 3 ay hapis cezası almıştı.

Eski Akit TV çalışanı bu kez Sevda Türküsev'i hedef aldı. Sosyal medyadan Ahmet Keser'e sert sözlerle cevap veren Türküsev, konuyu yargıya taşıdı - Resim : 2

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Ahmet Keser'in Akit TV'de yayınlanan "Gün Başlıyor" programında kullandığı ifadeleri üzerine, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı ile eski CHP Milletvekili Eren Erdem'in suç duyurusunda bulunduğu belirtiliyordu.

Sanığın ifadelerinin halk arasında kin ve nefret oluşmasına sebebiyet verebileceği ve halkı galeyana getirebileceği aktarılan iddianamede, söz konusu programda sarf edilen sözlerle düşünce açıklama, bilgi verme ve eleştiri sınırlarının aşıldığı vurgulanıyordu.

İddianamede, bu kapsamda şüpheli Keser'in "basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyordu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin