Eşiyle tartıştı, kovdu evi ateşe verdi. Kendisini eve kilitleyen öfkeli kocayı ölmekten itfaiye kurtardı

Eşi ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan 23 yaşındaki Bayram G. önce eşini evden kovdu. Daha sonra eşyaları ateşe veren öfkeli koca kendisini eve kilitledi. Olay yerine gelen itfaiye dairenin kapısını kırarak öfkeli kocayı ölmekten kurtardı.

Google Haberlere Abone ol
Eşiyle tartıştı, kovdu evi ateşe verdi. Kendisini eve kilitleyen öfkeli kocayı ölmekten itfaiye kurtardı

Bursa'da tartıştığı eşini evden kovan Bayram G. (23), eşyaları ateşe verdi. Kendisini eve kilitleyen Bayram G., itfaiye ekiplerince dairenin kapısı kırılarak kurtarıldı. Yangın ise diğer dairelere sıçramadan söndürüldü.

Olay, saat 22.00 sıralarında Osmangazi ilçesi, Ebu İshak Mahallesi, Deveci Caddesi’nde bulunan 3 katlı apartmanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre Bayram G., eşi ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Bir süre sonra eşini kovup kapıyı kilitleyen Bayram G., evi ateşe verdi.

Bayram G., eşinin ikna çabalarına olumsuz yanıt verirken, komşular ise durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Binayı tahliye eden polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Dairenin kapısını kıran itfaiye ekipleri, dumandan etkilenen Bayram G.'yi kurtarıp, sağlık görevlilerine teslim etti. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Bayram G., Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yangını diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alarak, söndürdü.

Tedaviye alınan Bayram.G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin