Eşini defalarca bıçaklamıştı. Cani kocanın müebbet hapsine itiraz reddedildi

Tartıştığı gerekçesiyle kızında kalmaya giden eşini defalarca bıçaklayarak öldüren cani kocanın müebbet hapse çarptırıldığı dava üst mahkemeye taşındı. İstinafa giden dosyada red kararı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Eşini defalarca bıçaklamıştı. Cani kocanın müebbet hapsine itiraz reddedildi
İHA

Pamukkale ilçesinde 23 Mart 2021 51 yaşındaki Meral Sivrikaya 10 gün önce eşi Erkan Sivrikaya (52) tartıştığı için kızı Özlem Yıldız'ın evine yerleşti.

Bu durumu kabul edemeyen Erkan Sivrikaya, kızının yaşadığı 6 katlı apartmana gitti ve 6. kattaki boş dairede bir süre bekledi.

O esnada boş dairedeki camlara 'Dön yuvana' yazıları yazması dikkat çekerken damadı ve kızı uyuduğu esnada 6. kattan 5. kattaki dairenin balkonuna ip yardımıyla sarkarak atladı.

'NAMUSUMU TEMİZLEDİM' DİYE BAĞIRDI

Balkondan atlayarak giren Erkan Sivrikaya, eşi Meral Sivrikaya’yı 10'un üzerinde bıçak darbesiyle bıçakladı. Meral Sivrikaya kanlar içinde yığılırken o esnada kaçmaya çalışan katil eşin 'oh be namusunu temizledim' diye bağırdığı öğrenildi. Esnaflar ise kaçmaya çalışan Sivrikaya'yı engelleyerek bölgeye sevk edilen polis ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri ise ağır yaralanan Meral Sivrikaya'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Eşini defalarca bıçaklamıştı. Cani kocanın müebbet hapsine itiraz reddedildi

MÜEBBET HAPSE İTİRAZ REDDEDİLDİ

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Erkan Sivrikaya, sonrasında görülen duruşmalarda müebbet hapise çarptırıldı. Kararın ardından sanık Erkan Sivrikaya’nın avukatları dosyayı istinafa taşıdı. Antalya Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından incelenen dosya; Erkan Sivrikaya’nın dosyasında her hangi bir usulsüzlük olmadığı, sanık Erkan Sivrikaya’nın kendisini cezadan kurtarmak için tahrik edildiği iddiasında bulunduğu gerekçesiyle başvuruyu reddetti. Bu karar üzerine sanık avukatları, bu defa konuyu Yargıtay’a taşıdı.

Eşini defalarca bıçaklamıştı. Cani kocanın müebbet hapsine itiraz reddedildi - Resim : 2

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin