Eşine ilaç içirip tecavüz ettiren cani koca ile ilgili flaş detaylar! Kızına da yapmış!

Uzun yıllar evli olduğu eşine ilaç verip, internetten bulduğu erkeklere tecavüz ettiren adamın kimliği belli oldu. Kan donduran olayda mide bulandıran yeni detaylar ortaya çıktı. Adamın kızına da aynısını yaptığı, torununun görüntülerini gizlice kaydedip paylaştığı belirlendi. Defalarca kez tecavüze uğrayan kadın ise başına gelenleri polisten öğrendi.

Google Haberlere Abone ol
Eşine ilaç içirip tecavüz ettiren cani koca ile ilgili flaş detaylar! Kızına da yapmış!

50 yıldır birlikte olduğu Françoise isimli kadına 10 yıllık bir süre zarfında ilaç vererek bayıltan ve internette tanıştığı erkeklere tecavüz ettiren Dominique P. isimli adamla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Fransız medyası mide bulandıran suçları işleyen Dominique P’nin fotoğrafını paylaştı.

Eşine ilaç içirip tecavüz ettiren cani koca ile ilgili flaş detaylar! Kızına da yapmış!

Soruşturmayı derinleştiren polis, Dominique’in evinde USB’ye kayıtlı bazı görüntüler keşfetmiş, görüntülerde çok sayıda erkeğin Dominique’in baygın halde bulunan eşine tecavüz ettiği tespit edilmişti.

1991’DEKİ CİNAYETİN DE BAŞ ŞÜPHELİSİ

Carpentras’ta bir mağazada üzerinde kamera bulunan bir kalemle kadınların görüntülerini kaydeden adamın en büyük kızlarını da baygın vaziyetteyken iç çamaşırlı olarak görüntülediği belirlendi.

Adamın diğer aile üyelerine de cinsel saldırıda bulunduğu ifade edilirken, polis Dominique P.’nin 1991’de Paris’te öldürülen 23 yaşındaki bir kadının cinayetiyle de bağlantılı olabileceğini duyurdu.

1991’de işlenen cinayetten 8 yıl sonra Paris’te bir kadın daha saldırıya uğramış fakat kadın kurtularak saldırganı tasvir etmişti.

Eşine ilaç içirip tecavüz ettiren cani koca ile ilgili flaş detaylar! Kızına da yapmış! - Resim : 2

19 yaşında saldırıdan kurtulan kadın Dominique P’nin eşgalini verirken olay yerinde bulunan kan örnekleri ile Dominique P’den alınan kan örneklerinin ise eşleştiği belirtildi.

O dönemki belge ve kayıtları karşılaştıran polis Dominique’in emlakçılara saldıran adam olduğunu duyurdu.

ÖZ TORUNU VE GELİNİNİ DE ÇEKMİŞ

Evde yapılan baskında ele geçirilen kamera kayıtlarını inceleyen polis, adamın kendi öz torununu ve gelinini de tuvalette gizli kamera ile görüntülediğini ve bu görüntüleri internet üzerinden paylaştığını aktardı.

Gelecek yıl hakim karşısına çıkacak adamın 83 erkeğin eşine tecavüz etmesine izin verdiği belirtilirken 26 ile 73 yaşları arasındaki bu erkeklerden 51’inin kimliğinin tespit edildiği belirtildi. Adamları eşine tecavüz ederken kayıt altına aldığı ve USB’de “İSTİSMARLAR” adı altında sakladığı belirtildi.

1990’lı yılların başında bir emlakçıya saldıran adamın Dominique P. olduğunu duyurdu.
Dominique’in eşinin yemeğine Lorazepam isimli ilacı kattığı ve daha sonra da erkekleri çağırdığı belirtilirken tecavüz edenler arasında memurlar, ambulans şoförleri, askerler, gardiyanlar, hemşireler, bir gazeteci ve bir belediye işçisinin de olduğu da kayıtlara geçti.

TECAVÜZCÜLERE, “PREZERVATİF TAKMAYIN” DEMİŞ

3 çocuk babası olan ve 70’li yaşlarının başındaki adamın Avignon’da cezaevine gönderildiği belirtilirken, 50 yıllık eşi ise bu durumdan polislerin haber vermesiyle haberdar oldu. Polislerin bilgi vermesi üzerine fenalık geçiren kadının hayatının son dönemlerinde intihara meyilli olduğu da aktarıldı.

Kadının polise, “Bazı geceler tecavüze uğradığımı hissedip uyanırdım ama sonra bunların rüya olduğunu düşünürdüm” dedi. Dominique P’nin ayrıca evine gelen erkeklere prezervatif kullanmamaları talimatı verdiği ve 60’lı yaşlarındaki kadında dört adet cinsel yolla bulaşan hastalık tespit edildiği de vurgulandı.

Etiketler fransa tecavüz kamera
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin