Eşinden Gülşen'e cezaevinde ziyaret

Ünlü şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi? Şu anda Türkiye'nin en çok merak ettiği soru bu. Bir konserinde söylediği sözlerden sonra tutuklanan Gülşen'i eşi ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Eşinden Gülşen'e cezaevinde ziyaret

Giydiği kıyafetlerden, konserdeki olay hareketlerine kadar gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen'in neden tutuklandığı en çok merak edilen konulardan biri oldu. Gülşen'in İmam Hatiplilere ne söylediği de merak edilen bir diğer konu oldu. Gülşen bir konserinde İmam Hatiplilere "sapık" göndermesinde bulununca önce gözaltı kararı çıkarıldı. İfade veren Gülşen daha sonra da tutuklandı.

Eşinden Gülşen'e cezaevinde ziyaret

Gülşen neden tutuklandı?

Gülşen bir konserinde, "arkadaşına dönüp bu İmam Hatip mezunu sapıklığı oradan geliyor" sözlerinden sonra ülke gündemine oturdu. Verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" iddiasıyla soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen önce gözaltına alındı. İfade vermesinin ardından açıklama yapan Gülşen, "İnandığım özgürlüğü savunurken, eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum" ifadelerini kullandı. Daha sonra Gülşen tutuklanarak Bakırköy Cezaevi'ne gönderildi.

Gülşen'in eşinden ziyaret

Tutuklanan şarkıcı Gülşen'i eşi Ozan Çolakoğlu cezaevinde ziyaret etti. Şarkıcı Gülşen imam hatip liselerine yönelik sözleri nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında dün akşam tutuklandı. Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu. Gülşen'i bu sabah eşi Ozan Çolakoğlu ziyaret etti.

Eşinden Gülşen'e cezaevinde ziyaret - Resim : 2

Ozan Çolakoğlu soruları yanıtsız bıraktı

Çolakoğlu ve avukatının Gülşen'e kişisel eşyalarını da getirdiği öğrenildi. Ozan Çolakoğlu yaklaşık süren ziyaret sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin