Esin Övet, kovuldu mu? Övet, Medyatava'ya açıkladı!

'Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu, işine son verildiği yönündeki iddialara cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Esin Övet, kovuldu mu? Övet, Medyatava'ya açıkladı!

Beyaz TV'de Esin Övet, Oya Aydoğan, Mert Öğün ve Gizem Hatipoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında, Övet'in ekip arkadaşlarıyla yaşadığı anlaşmazlık sunucu işine son verildiği haberi yapıldı.



Bir sezondur 'Söylezsem Olmaz' programında sunuculuk yapan Övet, iddiaları yalanladı.



Övet, Medyatava'ya yaptığı açıklamada, sezon sonunda kanal yönetimiyle masaya oturduklarını, anlaşma şartlarını gözden geçirdiklerini ve yeni sezona devam etmeme kararı aldıklarını belirtti.



İşte, Övet'in açıklaması



Bu sene Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programı ile harika bir sezon geçirdik. Altın Kelebek ile de yılın en iyi magazin programı alarak taçlandırıldık. 27 Haziran'da sezon finali yapıp pastamızı kestik ve Demet Akalın'ın katıldığı harika bir program ile veda ettik. Sonuç olarak sezon bitiren bir programın sunucusu ya da sunucuları kovulmaz. Bunu bu sektörde olan herkes çok iyi bilir. Ama bazı iş bilmez ve saygısız insanlar konuyu saptırmaya çalışıyor. Sadece sezon sonunda tüm sunucular gibi ben de yönetim ile oturdum ve anlaşma şartlarını gözden geçirdim. Her sunucunun yaşayabileceğini anlaşmazlıkları ben de yaşadım ve önümüzdeki sezon başka bir proje ile yoluma devam etmeye karar verdim. Sonuç olarak kanal ile yollarımı ayırmış değilim. Beyaz TV'de harika bir sezon geçirdim. Güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurdum. Bu ekiple her zaman gözüm kapalı çalışırım. Yani program ile yolumu ayırmış bulunuyorum. Söylemezsem Olmaz yıla o kadar çok damgasını vurdu ki, şu güzel günlerde gereksiz dedikoduları hala devam ediyor. Ben de yılın vermiş olduğu tatlı yorgunluk ile güzel bir tatil yapıp yeni sezon için hazırlıklarımı sürdürüyorum. Yeni sezonda güzel projeler olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin