Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir açıklaması

Oyuncu Eser Yenenler önceki akşam bir arkadaşıyla Etiler’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Demet Özdemir ile ayrılacakları konuşulan yakın dostu Oğuzhan Koç hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir açıklaması

Geçen ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenen ünlü çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliklerinde sorun yaşadıkları iddia edilmiş, Demet Özdemir de konuyla ilgili "Evliliklerde böyle şeyler olur" demişti. Çiftin yakın arkadaşları Eser Yenenler konuyla ilgili konuştu.

Yenenler, "Oğuzhan benim kardeşim. Onların çok üzerine gidiliyor. Bence aralarında hiçbir sorun yok. Evlilikleri gayet güzel gidiyor” dedi.

Oğuzhan Koç ise İstinye'de trafikte görüntülendi. 37 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının yanına gelmesiyle selam verdi. 

Evliliği hakkında çıkan iddialar hakkında Koç, "Her şey yolunda arkadaşlar. Nereden çıkıyor bunlar anlamıyorum" diye konuştu.

Oğuzhan Koç'un, eşi Demet Özdemir'in aracını kullandığını görenler ise "Demet eve dönmüş" diye düşündü.

Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir açıklaması

 NE OLMUŞTU? 

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, 17 Mart'ta evliliklerinde kriz yaşadıkları haberiyle gündeme geldi. İddiaya göre, deprem nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen Özdemir'e, yakın arkadaşları kutlama organize etti. Arkadaşlarının evinde yapılan doğum günü kutlamasında Oğuzhan Koç, eşini üzecek davranışlarda bulundu. Tartışmanın büyümesi üzerine Özdemir, eşiyle eve dönmeyerek arkadaşı Saadet Özsırkıntı’nın evine gitti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin