Eser Yenenler'den Deniz Akkaya'ya "Şişmanlarla görüşmek istemiyorum" cevabı

Haber Global'de Buket Aydın ile Tarafını Seç programına konuk olan oyuncu Eser Yenenler, "Şişmanlarla görüşmek istemiyorum" diyen manken ve sunucu Deniz Akkaya ile ilgili olan bir program anısını anlattı ve 'benim programıma gelmişti, orada da bana sinirlendi" dedi. İşte Deniz Akkaya ile Eser Yenenler arasında geçen o diyalog...

Google Haberlere Abone ol
Eser Yenenler'den Deniz Akkaya'ya "Şişmanlarla görüşmek istemiyorum" cevabı

MEDYATAVA

Oyuncu Eser Yenenler, Haber Global'de Buket Aydın ile Tarafını Seç programına konuk oldu.

Buket Aydın, Eser Yenenler'e Deniz Akkaya'nın "Şişmanlarla görüşmek istemiyorum" sözünü hatırlatınca, Yenenler de "Şişmanlar da Deniz Akkaya'ya bayılıyordu Allah Allah..." tepkisinde bulundu.

Yenenler, "Deniz Akkaya ile benim bir programımda buluştuk. Orda tabi, talihsiz bir açıklama şişmanlarla görüşmemek. Görüştüğü çok şişman vardır, şişman adamın programına, benim programıma geldi. Öyle bir şey yok, tam bu cümleyi kendisine sorduğumda da galiba yanlış anlaşıldım falan demişti. Ama tabi bu şekilcilik yoktur yani, öyle bir düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Buket Aydın da "Belki maksadını aşar bir durum mu oldu acaba?" diye sordu.

Yenenler de, "Onu  değil de benim programıma geldiğinde böyle sinir olmuştu. Berfu'nun o güzelliği ve benim kilolu olmama. 'Kızı bulmuşsun sen de kendine bakacaksın' falan... Orda arkada bana sinirlendi yani. Olabilir. Burda da o kendine bakmamayı şişmanlıkla eşlememek lazım. Ben gayet kendime iyi bakarım, spor da yaparım, yani salmışlıktan bahsetmiyoruz.  O da orda o tarz bir şey dedi yani. Kendine bak ne yap dedi. Ben de tamam merak etme bakıyorum dedim" diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin