Eser Yenenler isyan etti: Beyaz Abi sen de evime geldin

3 Adam'ın üyelerinden Eser Yenenler, katıldığı Beyaz Show'da Murat Boz ve Candan kardeşlerle bir araya geldiği gece hakkında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Eser Yenenler isyan etti: Beyaz Abi sen de evime geldin

Yaşadıkları sonrasında çok şaşkın olduğunu söyleyen Eser Yenenler, Beyazıt’ın programında 13 yıldır bu işin içinde olduğunu ve olay yaşandıktan sonraki 3 haftanın ardından perişan bir halde olduğunu söyledi. Konuyla ilgili fazlaca konuşmak istemediğini çünkü magazine çekildiğini söyleyen Yenenler, evinin alt katında kendisine özel bir alan yarattığını ve burada gerek müzik sektöründen ve gerekse oyunculuk sektöründen arkadaşlarını ağırladığını söyledi. Ancak son yaşananlardan sonra evi hakkında yapılan yorumlara şaşırdığını söyledi.



BEYAZ ABİ SEN DE GELDİN



Evinde ünlü isimleri sürekli olarak misafir ettiğini söyleyen Eser Yenenler, Beyazıt Öztürk’e adeta isyan ederek ‘Abi sen bile evime 3 kez geldin’ şeklinde konuştu. Beyazıt Öztürk, Eser Yenenler’in komşularına yaşadıkları geceyi sorduğunu söyleyerek stüdyoda kısa süren bir gerilim yaşattıysa da daha sonra bunların parodi olduğu ortaya çıktı. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin