Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir grup 'fotoğraf parası' için ortalığı birbirine kattı

İstanbul Esenyurt'ta, Afrika uyruklu bir grup, çektirdikleri fotoğrafların bazılarının bozuk çıkması nedeniyle verdikleri parayı geri istedi. Daha sonra Afrika uyruklu grup ve seyyar fotoğrafçılar arasında kavga çıktı. Yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir grup 'fotoğraf parası' için ortalığı birbirine kattı

Olay, 12 Nisan Salı günü akşam saatlerinde Esenyurt Meydanı'nda yaşandı. Meydanda para karşılığı fotoğraf çekimi yapan kişiler, Afrika uyruklu bir grubun fotoğraflarını çekti. 100 lira ödeyen Afrikalılar, bazı fotoğrafların bozuk olması nedeni ile verdikleri parayı geri istedi. Fotoğrafların parayı geri vermemesi üzerine iki grup arasında tartışma başladı.

YUMRUK YUMRUĞA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir grup 'fotoğraf parası' için ortalığı birbirine kattı

Sözlü olarak başlayan tartışma, kısa sürede iki tarafın yumruk yumruğa kavgasına dönüştü. Bir Afrikalı, belinden kavradığı fotoğrafçıyı havaya kaldırıp yere attı. Çevredeki vatandaşların müdahalesinin yetersiz kalması üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kavgaya müdahale eden polisler, olaya karışan kişileri ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

‘BİR ANDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER’

Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir grup 'fotoğraf parası' için ortalığı birbirine kattı - Resim : 2

Yaşananları anlatan Ali Teker, ‘Bir anlam veremedik. Bir anda birbirlerine girdiler. Olayı anlamaya çalıştık. Sonra dağıldılar. Sonra bir grup geldi. Tekrar bir araya gelip, kavga ettiler. Sonra çevik kuvvet de geldi. Olaya müdahale ettiler. Tam olarak bilmiyorum. Para mevzusu diye duydum. Arkadaşımız para konusunda seslenmişti’ dedi.

Etiketler Esenyurt para fotoğraf
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin