Esenyurt savaş alanına döndü... 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grup dükkana sığındı, diğer grup iş yerini taşladı

İstanbul Esenyurt'ta, iki grup arasında kavga çıktı. Taraflardan bir grup sokak üzerindeki iş yerine sığındı. Diğer grup ise o iş yerini taşladı, tekme ve yumruklarla dükkanın camlarını kırdılar. Saldırı anları ise çevredekiler tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Kavganın Suriyelilerle mahalleli arasında yaşandığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Esenyurt savaş alanına döndü... 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grup dükkana sığındı, diğer grup iş yerini taşladı

Olay, 21.00 sıralarında, Bağlarçeşme Mahallesi Bağlar Çeşme Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Esenyurt savaş alanına döndü... 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grup dükkana sığındı, diğer grup iş yerini taşladı

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflardan biri cadde üzerindeki iş yerine sığındı. Onları kovalayan diğer grup ise iş yerinin camlarını taşlamaya başladı.

Esenyurt savaş alanına döndü... 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grup dükkana sığındı, diğer grup iş yerini taşladı - Resim : 2

Bunun üzerine hızla iş yerinin kepenkleri kapatıldı. Öfkeli grup, kepenklere yumruk ve tekmeler ile vurmaya başladı. İki kişi, aldığı darbeler ile hafif şekilde yaralandı.

Esenyurt savaş alanına döndü... 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grup dükkana sığındı, diğer grup iş yerini taşladı - Resim : 3

Durum, çevredekiler tarafından polis ekiplerine bildirildi. Polisin gelmesiyle saldırgan grup, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Esenyurt savaş alanına döndü... 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grup dükkana sığındı, diğer grup iş yerini taşladı - Resim : 4

Polis ekiplerinin incelemesinde, bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. Bir kişiyi gözaltına alan polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Esenyurt savaş alanına döndü... 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grup dükkana sığındı, diğer grup iş yerini taşladı - Resim : 5

Yaşanan saldırı anları, çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, öfkeli grubun iş yerine saldırdığı görülüyor. Camları taşlayan grup, kepenklerin kapanması üzerine tekme ve yumruklar ile saldırıyor.

KAVGA SURİYELİLERLE MAHALLİ ARASINDA YAŞANDI

Kavga ile alakalı 7 kişi gözaltına alındı. Tartışmanın mahallelilerle Suriyeli bir grup arasında yaşandığı belirtildi.

İşte kavganın görüntüleri:

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, olayın meydana geldiği pasaj içerisinde dün saat 20.20 sıralarında biri yabancı uyruklu, iki kişi arasında kavga çıktığı, sonrasında 30-40 kişilik grubun pasajın dış kapısına taş atarak zarar vermeleri üzerine güvenlik güçlerinin müdahalesiyle grubun dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Meydana gelen 'Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması' olayı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalarda 4'ü Suça Sürüklenen Çocuk olmak üzere 7 şüpheli yakalanmış, diğer şahısların yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Konuyla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin