Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne saldırı. İmamoğlu mitingi yarıda bırakarak alandan ayrıldı. İşte saldırı anının görüntüsü...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde otobüse taşlı saldırı yaşandı. İmamoğlu, mitingi yarıda bıraktı. Otobüsün tüm camları kırıldı. Kılıçdaroğlu saldırıyla ilgili, "Amaçları insanları korkutmak, sandıktan uzak tutmak." dedi. İşte ilk gelen görüntüler...

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne saldırı. İmamoğlu mitingi yarıda bırakarak alandan ayrıldı. İşte saldırı anının görüntüsü...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da vatandaşlara seslendiği anda taşlı saldırıya uğradı. İmamoğlu, konuşmasını yarıda bırakıp meydandan ayrılmak zorunda kaldı.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da yaşanan saldırıya ilişkin, "Emniyet müdürü başta olmak üzere valisine varıncaya kadar belediye başkanı hakkında da duyurusunda bulunacağım. Bunlar ne Ak Partili ne ülkücü ne de Erzurumlu!" açıklamasında bulundu.

İmamoğlu saldırı sonrası şu açıkmayı yaptı:

İmamoğlu saldırı anında şunları söylemişti:

"Onlar bir süre sonra pişman olacaklar bize ne düşüyor biliyor musunuz? Bize sevgi barış huzur bolluk bereket sözleri düşüyor. Siz bunu kullanın bunu konuşun.

Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne saldırı. İmamoğlu mitingi yarıda bırakarak alandan ayrıldı. İşte saldırı anının görüntüsü...

Sevgili hemşerilerim seyreden polisler biz de sizi seyrediyoruz. Bu şehrin valisi emniyet müdürü biz de sizi seyrediyoruz. Hiç sorun yok.

Ekonomik kriz yoksulluk Eruzurm kişi başı düşen gelirde Türkiye’de 81 ilin arasında 62’inci bu şehrin sorunu fakirlik bu şehrin sorunu yoksulluk ama aldatılmış gençler olabilir. Aldatılmış yöneticiler olabilir.

Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne saldırı. İmamoğlu mitingi yarıda bırakarak alandan ayrıldı. İşte saldırı anının görüntüsü... - Resim : 2

Burada yaralanan vatandaşlar var siz seyrediyorsunuz polisler Erzurum Valisi Erzuurm belediye başkanı hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım insanları tahrik ediyorsunuz."

Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne saldırı. İmamoğlu mitingi yarıda bırakarak alandan ayrıldı. İşte saldırı anının görüntüsü... - Resim : 3

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Amaçları insanları korkutmak, sandıktan uzak tutmak." dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek Twitter hesabından şunları söyledi:

Bu seçimin geleceğimiz açısından ne kadar önemli olduğunu iktidarın yaptıklarından ve yaşattıklarından anlıyoruz. Ancak her ne olursa olsun vatandaşlarımızın siyasi haklarını gasp etmeye değmez!
Daha ötesi bir kişinin bile kalbini kırmaya değmez.
Böyle düşünmemiz gerekirken Saraylılar neler yapıyor. Kardeşi kardeşe düşürüyorlar.
Maalesef kendi tabirleriyle iktidar şirazesini kaybetti. Bedelini halka ödetmeye çalışıyorlar.
Kimse merak etmesin; kazanan sağduyu, kardeşlik ve tüm Türkiye olacak!

 

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay Twitter hesabından şunları yazdı:

"İnadına sakin olacağız, inadına sizin kirli dilinizi muhatap almayacağız, sizi o çirkinliklerinizle baş başa bırakacağız.
Sevgi kazanacak, hoşgörü kazanacak.
Attığınız o taşlar kalbinize saplanacak...
ve emin olun her şey çok güzel olacak."

Altılı Masa liderlerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "

Uğradıkları çirkin saldırı nedeniyle Sn. @ekrem_imamoglu’na ve değerli Erzurumlu vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu provokasyonu gerçekleştirenleri ve seyirci kalan idarecileri kınıyorum!

Bizler sabırla, sakin ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz!" açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin