Erzincan Tercan'da korkutan deprem. Sabah saatlerinden sonra şimdi de 3.8 büyüklüğünde sallandı

Kandilli Rasathanesi'nden alınan son dakika bilgisine göre Erzincan Tercan merkezli bir deprem meydana geldi. Birbiri ardına depremler sonrası Erzincan Valiliği açıklama yaptı. Sabah saatlerindeki depremlerin ardından saat 16.24'te bir deprem daha gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Erzincan Tercan'da korkutan deprem. Sabah saatlerinden sonra şimdi de 3.8 büyüklüğünde sallandı

Kandilli Rasathanesi'nden alınan son dakika bilgisine göre Erzincan Tercan merkezli deprem meydana geldi. Saat 08.41'de yerin 5 kilometre altında meydana gelen depremin merkez üssü Esenevler - Tercan olarak açıklandı. Büyüklüğü ise 4.3 olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan bilgilendirmeye göre saat 08.41'de meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından iki deprem daha meydana geldi.

Saat 09.04'de 3.7 ve saat 09.12'de de 3 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Depremde herhangi can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi.

Saat 16.24'te bir deprem daha gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre saat 16.24'te merkez üssü yine Tercan olan 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Birbiri ardına gerçekleşen depremler sonrası Erzincan Valiliği tarafından Vali Mehmet Makas imzalı bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "İlimiz Tercan ilçesinde meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin