Ertuğrul Özkök'ten Altılı Masa için çarpıcı değerlendirme: Ülkeyi çok iyi yönetebilecek 3 isim var. Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a öyle bir övgüde bulundu ki...

tv100'ün ses getiren programlarından Cengiz ile Ahtapot'ta gündemin röntgeni çekildi. Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök çarpıcı analizlerde bulundu. Özkök, Altılı Masa'da ülkeyi yönetebilecek 3 ismin olduğunu söyledi ve bu liderleri tek tek saydı... Özkök Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da övgülerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Özkök'ten Altılı Masa için çarpıcı değerlendirme: Ülkeyi çok iyi yönetebilecek 3 isim var. Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a öyle bir övgüde bulundu ki...

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenleri her hafta Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün sunumuyla Cengiz ile Ahtapot'ta gündemin röntgeni çekildi, kritik analizler yapıldı.

Programda, “Türkiye 2023 seçimlerine nasıl girecek?” konu başlığı da ele alındı.

"Seçimi kazansa da kaybetse de inkar edilmeyecek gerçekler"

Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgü ile bahsederek, “Erdoğan, kimsenin inkâr etmeyeceği inanılmaz işler yaptı. Türkiye’nin geldiği sanayi… Bunları kimse inkâr edemez. Yapılan yollar, altyapılar, köprüler… Tayyip Erdoğan, bütün dünyanın kafasına ‘Türklerle oynamayın, Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi. Tayyip Erdoğan seçimi kazansa da kaybetse de inkâr edilmeyecek gerçekler” dedi.

Semercioğlu geçtiğimiz hafta Çankaya Belediyesi'ne bağlı Ahlatlıbel tesisinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sürpriz görüşmesini Özkök'e sordu.

Özkök de şunları söyledi:

Onlar artık ayrılamazlar, bu seçimle ilgili değerlendirme yaparken Türkiye’de hayatım boyunca gördüğüm şey var gelen güçlü liderler kendilerini ‘Alternatifim yok’ diye sunarlar Altılı Masa'da ülkeyi çok iyi yönetebilecek 3 isim var.

AKP'de lider adaylarının muhalefete göre daha az olduğunu belirten Özkök şu değerlendirmeleri yaptı:

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin