Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’ndan TOKİ'nin başlattığı Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut projesine tam destek! Sosyal konut projesine ilk gün 865 bin başvuru

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi için düğmeye basıldı, başvurular alınmaya başlandı. Milyonlarca vatandaşa umut olan proje büyük ilgi çekti. Sosyal konut projesine ilk gün 865 bin başvuru yapıldı. tv100'ün sevilen programı Cengiz ile Ahtapot'ta konut projesi masaya yatırıldı ve Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu projeye tam destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’ndan TOKİ'nin başlattığı Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut projesine tam destek! Sosyal konut projesine ilk gün 865 bin başvuru

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenleri Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün sunumuyla Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde programda masaya yatırıldı.

"Gönülden destekliyorum, alkışlıyorum"

Özkök “Benim görüşüm eğer gerçekten ihtiyacı olan halka gidecekse, bunu sağlayabilirlerse bence çok güzel bir şey.” sözleri üzerine Semercioğlu “Vergilerimizin bu tür doğru projelere harcanmasına sonuna kadar yanındayım.” diye konuştu. Özkök "Bizim vergilerimizle bunlar yapılsın. Benim buna hiç itirazım yok. Gönülden destekliyorum, alkışlıyorum.” ifadelerini kullandı.

İşte programın o bölümü:

ALTUN'DAN PROJE HAKKINDA AÇIKLAMA

Program devam ederken Cumhurbaşkanlığı Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en kapsamlı sosyal konut projesine ilk gün 865 bin başvuru yapıldığını duyurdu.

İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en kapsamlı sosyal konut projesine ilk gün 865 bin başvuru yapıldı. Devletimizin dünyada eşine az rastlanır bir seferberlikle milletimize sunduğu bu proje ile inşallah yüz binlerce vatandaşımız ev sahibi olacak" ifadelerini kaydetti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin