Ertuğrul Özkök, Ekrem İmamoğlu'nun MOBESE görüntülerinin yayınlanmasına tepki gösterdi. Ertuğrul Özkök: Devlet paparazzi değildir

İstanbul'a karın yağmaya başladığı saatlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'deki bir balıkçıda İngiltere Büyükelçisi ile yemek yediği ortaya çıkmıştı. İmamoğlu'nun, balıkçıya giderken MOBESE'lere yansıyan görüntüleri basına sızmıştı. TV100'de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot'ta Ertuğrul Özkök görüntülerin sızdırılmasına tepki gösterdi, "Devlet paparazzi değildir." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Özkök, Ekrem İmamoğlu'nun MOBESE görüntülerinin yayınlanmasına tepki gösterdi. Ertuğrul Özkök: Devlet paparazzi değildir

TV100'de ekranlara gelen Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök'ün programı, Cengiz ile Ahtapot'ta İstanbul'a karın yağmaya başladığı saatlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'deki bir balıkçıda İngiltere Büyükelçisi ile yemek yemesi gündeme geldi.

Gazeteci Ertuğrul Özkök, İmamoğlu'nun, balıkçıya giderken MOBESE'lere yansıyan görüntülerinin basına sızmasına tepki gösterdi. Özkök, "Devlet paparazzi değildir." dedi.

Özkök şunları söyledi:

Devlet suçlunun peşinde gider, bu yolda da bizlere ait bilgileri mahremiyetine, namusuna emanet ettiğimiz yerdir devlet bizim.

O yüzden bu olayda tüm herkesin tartışması gereken konu; bu görüntü kim tarafından, kime servis edildi?

İşte Özkök'ün o açıklamaları:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin