Ertuğrul Doğan sözleşmeyi kabul etmeyen ismin yerine Trabzonspor'un efsanesini geri getiriyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan takımın önemli isimlerinden Anastasios Bakasetas'ın yeni sözleşme teklifine olumlu yanıt vermediğini açıkladı. Ertuğrul Doğan ayrıca Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda Anthony Nwakaeme'nin yeniden Trabzonspor forması giyebileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Doğan sözleşmeyi kabul etmeyen ismin yerine Trabzonspor'un efsanesini geri getiriyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan katıldığı canlı yayında bordo-mavili ekibin transferde yaşadığı hareketli saatler hakkında çok önemli açıklamalar yaptı.

Ertuğrul Doğan takımın önemli isimlerinden birisi olan Anastasios Bakasetas'ın yeni sözleşme teklifine olumlu yanıt vermediğini açıkladı. Doğan, ''Bakasetas çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir oyuncu. Yabancı bir oyuncu olarak değil, Trabzonlu bir oyuncu olarak görüyoruz neredeyse. O da buna sahip çıkıyor. Biz kendisine teklifimizi ilettik, kabul etmedi. Bundan sonraki süreçte hocamızla konuşacağız. Hocamızın kararı ne yönde olursa oyuncuyla oturup ona göre bir görüşme gerçekleştireceğiz'' dedi.

YENİDEN NWAKAEME SESLERİ

Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'da simge olmuş isimlerden Anthony Nwakaeme'nin Abdullah Avcı'nın isteğine göre yeniden bordo-mavili formayı giyebileceğini söylerken, ''Nwakaeme çok profesyonel ve çok büyük bir futbolcu. Abdullah Avcı, Nwakaeme'yi isterse biz gider elimizden geleni yaparız'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin