Ertuğruk Özkök'ten Erdoğan ve AK Parti'ye 'başörtüsü' teşekkürü: Bu ülkenin aptalca bir başörtü sorunu vardı, hallettiler

Gazeteciler; Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün tv100 ekranlarında beraber hazırladıkları Cengiz ile Ahtapot'ta haftanın gündemi masaya yatırıldı. Programa Özkök'ün 'başörtüsü' konusunda söyledikleri damga vurdu. Özkök, "Cumhurbaşkanı’na ve AK Parti’nin 20 yıllık iktidarına bir konuda teşekkür etmek istiyorum. Bu ülkenin aptalca bir başörtü sorunu vardı, hallettiler. Bu sorunun halledilmesi asıl onları değil laik olduğunu söyleyen insanları bir utançtan kurtardı." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğruk Özkök'ten Erdoğan ve AK Parti'ye 'başörtüsü' teşekkürü: Bu ülkenin aptalca bir başörtü sorunu vardı, hallettiler

Cengiz Semercioğlu ve Ertuğru Özkök, haftanın öne çıkan önemli olaylarını; sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarını, en çok merak edilenleri Cengiz ile Ahtapot'ta masaya yatırdı.

Başörtüsü konusuyla ilgili Özkök "Cumhurbaşkanı’na ve AK Parti’nin 20 yıllık iktidarına bir konuda teşekkür etmek istiyorum. Bu ülkenin aptalca bir başörtü sorunu vardı, hallettiler. Bu sorunun halledilmesi asıl onları değil laik olduğunu söyleyen insanları bir utançtan kurtardı. Ne demek yani bir kız çocuğunun başörtüsü yüzünden üniversiteye gidememesi… Biz o utançtan kurtulduk. Kılıçdaroğlu’nun haklı olarak helalleşme girişimlerinin altında bu duygu var. Bunu da kanunla falan halletmedik. Güçlü bir iktidar sonunda konsensus oldu. Bugün her yerde görüyorum çalışan başörtülü kızları. Çok da iyi yapıyorlar işlerini… Bu şekilde adaleti de halletmemiz lazım." dedi.

İşte Özkök'ün o açıklamaları..

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin