Ertem Şener'e Twitter şoku!

Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener'in twitter hesabı askıya alındı.

Google Haberlere Abone ol
Ertem Şener'e Twitter şoku!

Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener’in resmi Twitter hesabı askıya alındı. Twitter hesabının askıya alınmasına ilişkin yer alan bilgilerde askıya almanın gerekçelerine yer verildi. Buna göre Twitter 3 farklı gerekçeyle bir kullanıcının hesabını askıya almaktadır. Bunlar; spam, tehlikede olan hesap güvenliği ve taciz içeren Tweetler veya davranış olarak belirtilmektedir.



Spam



Askıya alınan hesapların en büyük çoğunluğunu spam veya sahte oldukları için diğer kullanıcılar için risk unsuru taşıyan kullanıcılar oluşturmaktadır. Twitter Kurallarına aykırı olarak hareket edenlerin hesapları askıya alındığı gibi kimi kullanıcıların hesabı yanlışlıkla askıya alınmaktadır. Bu durumda da kişinin hesabının yeniden kullanıma açılabilmesi için müşterek olarak hareket edilir. 



Hesap başkasının eline geçerse



Bir hesabın başka bir kimsenin eline geçtiğinden şüphelenilmesi halinde kişinin kötü amaçlı etkinliklerini azaltabilmek için hesap güvenlik altına alınıncaya veya hesap sahibi hesabına erişim sağlayıncaya kadar askıya alınmaktadır.



Taciz davranışları



Bir kullanıcının taciz kurallarını ihlal etmesi de hesabının askıya alınması için yeterli bir gerekçedir. Bir başkasına tehdit, şiddet içeren mesajlar atmak, başka bir kişinin hesabını taklit etmek gibi durumlar hesabın geçici veya kalıcı olarak askıya alınmasına sebep olur.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin