Ertem Şener, Fenerbahçe'deki ilk ayrılığı canlı yayında duyurdu!

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmesine rağmen şampiyonluk şansı kalmayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un geleceği merak konusu oldu. tv100'deki Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına bağlanan Ertem Şener, Jorge Jesus ile alakalı çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ertem Şener, Fenerbahçe'deki ilk ayrılığı canlı yayında duyurdu!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-0 yenmesine karşın Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etmesinin ardından şampiyonluk ümitlerini önümüzdeki sezona bıraktı.

Galatasaray'ın şampiyonluğunun kesinleşmesinin ardından Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına katılan Ertem Şener, Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile yollarını ayıracağını duyurdu.

Şener, ''Fenerbahçe ile Jorge Jesus'un yolları ayrılacak. Bu gelişmeyi kendi programımdan önce tv100'de belirteyim, orası da benim yuvam" ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz yeni görüşmelerde sonuç alınamayan Jorge Jesus'un kariyerine hangi takımda devam edeceği tüm futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin