Ertem Eğilmez’in torunu Arzu Çevikalp, yeni yaşını dostlarıyla kutladı

Kültür - Sanat dünyasından tanıdığımız isimler doğum gününde Arzu Çevikalp’i yalnız bırakmadı.

Google Haberlere Abone ol
Ertem Eğilmez’in torunu Arzu Çevikalp, yeni yaşını dostlarıyla kutladı

Yazar ve film eleştirmeni Arzu Çevikalp yeni yaşını dostlarıyla beraber kutladı. Sayım Çınar, Ebru Özyurt, Mehmet Erduğan, Ceren Kumbasar, Güney Birtek, Özlem Aybek, Caner Ural, Güntay Birkış, Deniz Yıldız, Çağnur Öztürk ve Eylem Tok gibi Kültür - Sanat dünyasından tanıdığımız isimler doğum gününde Arzu Çevikalp’i yalnız bırakmadı.



Ertem Eğilmez’in torunu Arzu Çevikalp, yeni yaşını dostlarıyla kutladı



15 Haziran günü Kanyon, The Hub Food isimli restaurantta gerçekleşen bu özel akşamda Arzu Çevikalp, dostlarıyla güle oynaya eğlendi. Mutluluğu gözlerinden okunan Çevikalp, onu bu özel gününde yalnız bırakmayan dostlarına doğum günü pastasını ikram ederken fotoğraflar çekildi, şarkılar söylendi.



Yeni yaşında her şeyin çok güzel ve umut dolu olmasını dileyen Çevikalp, arkadaşlarıyla entelektüel sohbetler gerçekleştirirken; sinema dünyasından, edebiyata, müziğe kadar uzanan bu geniş kültür sanat evreninde erdem sahibi olmanın her şeyden daha mühim olduğunu vurguladı. Bu samimi doğum günü masasında gülümsemenin, nezaketin ve paylaşımın insana yakışan en değerli bir meziyet olduğu tekrar hatırlandı. Anılara bir yenisi daha eklendi.



Ertem Eğilmez’in torunu Arzu Çevikalp, yeni yaşını dostlarıyla kutladı - Resim : 2



Arzu Çevikalp sinema yazılarını artık Sinematopya için kaleme alacak



Sinematopya’dan Güney Birtek’in de aralarında bulunduğu bu dostlar meclisinde Arzu Çevikalp, “sadece sinema” sloganıyla yıllarca dünya sinemasından birçok sinema yazıları, yönetmen dosyaları hazırlayan Sinematopya’ya katılacağını söyledi.



Ertem Eğilmez’in torunu Arzu Çevikalp, yeni yaşını dostlarıyla kutladı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin