'Erotik fotoğraflarını telefonlarından silsinler'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Erotik fotoğraflarını telefonlarından silsinler'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



'Erotik fotoğraflarını telefonlarından silsinler'



Son hacker kurbanı Aynur Aydın oldu. Şarkıcının internete sızan fotoğrafları ve Edis’le yazışmaları için neler söylersiniz? Ünlülere bu konuda bir tavsiyeniz var mı?



Ömür Gedik: Herkes her şeyin bir gün ortaya çıkabileceğini bilerek yaşamalı. Neyse ki Aynur’un öyle çok yüz kızartıcı bir fotoğraf ya da yazışması yokmuş. Yine de özelinin ortaya dökülmesi üzücü bir olay tabii, geçmiş olsun.



Cengiz Semercioğlu: Ne yazışmalarda ne de fotoğraflarda bir şey var, o yüzden hiç kendini boşuna üzme sevgili Aynur Aydın... Ama zaten sinir bozucu olan mahremiyete yapılan bu saldırı. Burada da hacklenen bulut hesabı... Bu yüzden ünlüler iCloud ve benzeri hesapları kapatmalı.



Onur Baştürk: Edis’le yazışması gayet masum. Biri “gel gezelim” demiş, diğeri de “hep kandırıyorsun” filan. Bir şey yok abartılacak bunda. Ama hacklenmesi elbette kötü. Bence erotik fotoğraflarını silmeli ünlüler telefonda olmamalı.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin