Erol Mütercimler’den Ekrem İmamoğlu'na Swiss Otel tepkisi: Kimin malını kime satıyorsun? Barış Yarkadaş gündeme getirdi, Mütercimler'den İmamoğlu'na tepki geldi, Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı: Benden oy alamazsınız

TV 100.com Yazarı Barış Yarkadaş, tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında bomba bir iddiada bulunmuştu. Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mülkiyeti belediyeye ait olan Swiss Otel’i satmaya çalıştığını ancak CHP’li ve İYİ Partili iki Meclis üyesinin buna karşı çıktığını açıklamıştı. Ekrem İmamoğlu'na bir tepki de Erol Mütercimler’den geldi. "Kimin malını kime satıyorsun?" diyen Mütercimler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Erol Mütercimler’den Ekrem İmamoğlu'na Swiss Otel tepkisi: Kimin malını kime satıyorsun? Barış Yarkadaş gündeme getirdi, Mütercimler'den İmamoğlu'na tepki geldi, Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı: Benden oy alamazsınız

Erol Mütercimler’den İmamoğlu’na tepki: “Kimin malını satıyorsun!”

TV 100.com Yazarı Barış Yarkadaş’ın gündeme getirdiği Swiss Otel satışına bir tepki de yazar Erol Mütercimler’den geldi. Mütercimler, İBB Başkanı İmamoğlu’na seslenerek “Oteli satarsanız benden oy alamazsınız” dedi.

TV 100.com Yazarı Barış Yarkadaş, pazartesi günü yayımlanan Taksim Meydanı adlı programda, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mülkiyeti belediyeye ait olan Swiss Otel’i satmaya çalıştığını ancak CHP’li ve İYİ Partili iki Meclis üyesinin buna karşı çıktığını açıkladı.

Satış isteğine tepki gösteren Yarkadaş, “İmamoğlu ne yazık ki; satışta kararlı. Burası kamunun malı, satılması yanlıştır. İmamoğlu, satışa itiraz eden CHP’li Mehmet Ali Tüysüz ve Özgür Öz’ü partiden attırmak istiyor” dedi.

 

BİR TEPKİ DE EROL MÜTERCİMLER'DEN GELDİ

İnfial yaratan ve gündem belirleyen bu açıklama sonrası Yazar Erol Mütercimler de YouTube kanalında konuyu gündemine aldı. Mütercimler, SwissOtel’in tarihini de anlattığı programda, CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu uyardı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da çağrı yaptı.

İmamoğlu’na seslenen Erol Mütercimler, “Kimin malını kime satıyorsun! Orası kamunun malı. Satarsanız kamu zararı oluşur” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslenen Erol Mütercimler şöyle konuştu:

“Sayın Kılıçdaroğlu, TV 100’de konuşan Gazeteci Barış Yarkadaş, hem otelin satışına ilişkin bilgi verdi hem de bu satışa itiraz eden CHP’li 2 Meclis üyesinin İmamoğlu tarafımdan partiden atılmak istediğini açıkladı. Bundan sonrası sizin boynunuzun borcudur. Satışı yaptırmayın. İki üyeyi de partiden attırmayın. Eğer bunu yaparsanız, tüm ömrü boyunca CHP’ye oy vermiş olan benden oy alamazsınız. Gider TİP’e oy veririm. Bu satışa engel olun. CHP’li başkanın yanlışlarını eleştirmek de bizim görevimizdir.”

Mütercimler, TV 100’de konuşan Barış Yarkadaş’ın aynı programda AKP’den CHP’ye dek tüm Meclis üyelerine değeri her birinin değeri en az 20 bin TL olan İPAD dağıtıldığını açıkladığını da belirterek, “Otelin satışına onay verilmesi için mi dağıtıldı bunlar?” diye sordu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin