Erol Köse'den yeni bombalar!

‘Aramızda Kalsın’ programına konuk olan ünlü prodüktör, sarsıcı açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Erol Köse'den yeni bombalar!

Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu tv8'de yayınlanan ‘Aramızda Kalsın’ programna bugün Erol Köse katıldı.

 

Programda Erol Köse twitter, magazin dünyası ve sanatçılar ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

 

Köse “Güzel kız olunca twitterda takibe alıyorum. Gülşen’e aşık olduğumu sanmıyorum. Hayatımdaki en büyük aşk kızımın annesidir. Onun yeri ayrıdır. Gülşen eksiye indi şimdi yeni yeni toparlıyor. Hürriyet’teki röportajdan sonra Erol iyi ki söyledi ya da niye bunları söyledi diyen de oldu. Hülya Avşar beni mahkemeye veremez. Ben soyut konuşmam. Hande Yener generaldi Demet Akalın binbaşıydı. Demet onu geçti. Nez sürünüyor. Davut Gül oğluyla halay çekip öpüşüyordu, kontratını iptal ettim. Benim muhabirlerim halkımız. Devamlı bilgi akışı geliyor. Nil Erkoçlar’ın ameliyat geçirdiği hastanede biri o fotoğrafı yolladı. Doktor para bile almadığı bir ameliyatın PR’ını başkaları yapınca konuştu. Doktor tehdit aldı. Bu tartışmalardan Nil nemalandı. Benim açıklamam da doğru değildi. Doktor kimliğimle pişmanım, diğer kimliğimle ise kendimi kutluyorum. Şarkıcı İntizar’ın çift cinsiyetli olduğu iddiası var. Hermafrodittir. Kendisine de sordum yalanlamadı. İbrahim Tatlıses konserlerinde evli kadınlar kuliste imza almak için kuyruk oluşturuyordu. İbrahim Tatlıses çapkın bir adamdı, uyuşturucu kullandı, kadına şiddet uyguladı. İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu’dan tokat yediğini Dolmabahçe Stadı’ndan geçerken bana anlattı’ dedi.

 

Erol Köse programda Can Tanrıyar’ın yeni sevgilisinin ismini de açıkladı. Köse, ‘Kendisi Twittirda yazdığı için ben de söylüyorum. Can iki hafta önce yeni bir ilişkiye yelken açtı. İki haftalık. Köpekler kimseyi eve istemiyordu. Şimdi yeni sevgiliyi kabul etti. Can yeni bir enerji yüklüyor, üstündeki kötü enerjiyi atıyor, evini de değiştiriyor. Sevgilisinin camiamızla ilgisi yok. Yeni arkadaşı kültürlü bir insan. Petek hanım bizim her zaman için yengemizdir’ dedi.

 

Erol Köse Emrah için de ‘Emrah’ın alkışlanacak bir sinema tecrübesi yok. 13 yaşında Oya Aydoğan’ın küçük çocuğunu oynadı. Özcan Deniz Kore filmini çaldı, uyarladı. Kare kare uyarlamış. Bire bir çekmiş diyaloglar bile aynı. Dava açtılar. Hepsi aynı tas aynı hamam. İbrahim Tatlıses’in eski sevgilisi Sibelim Emrah’ın yeni sevgilisi…’dedi.

 

Erol Köse, Kelebeğin Rüyası filmini hatırlatarak, ‘Yılmaz Erdoğan eşine kıyak yapmış. Belçin liseli kızı oynayacak biri değil… 30 yaşındaki bir kadın liseli kızı oynamasın. Kralından çekinmem, dokunmadığım kimse kalmadı. Tuncay Şanlı sevgilisini Survivor’a yolladı evde kızlı erkekli parti vermiş. Yengeyi adaya yollamış evde partiye başlamış. Daha kırkı bile çıkmadı. Burcu Esmersoy’un bir torpili mi var? Yakında bunun kokusu çıkar. Burcu Esmersoy’dan başka sunucu mu yok? Malkoçoğlu (Burak Özçivitçi) o zümrenin içine giremezdi, girdiği zaman da ona bıyık altından gülerlerdi, sağda indiriverirler’ dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin