Erol Köse: 'Zerrin Özer'e tecavüz eden kişi Ümit Güner'

Özer, 7 yıl önce katıldığı bir televizyon programında kendisine tecavüz eden kişinin baş harflerinin "Ü.G" olduğunu duyurmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Erol Köse: 'Zerrin Özer'e tecavüz eden kişi Ümit Güner'

 Eski yapımcı Erol Köse ise TV Em'de yayınlanan "Her Şeyi Konuşalım" programında gençliğinde Zerrin Özer'e tecavüz eden kişinin dönemin ünlü plakçısı Ümit Günerolduğunu iddia etti. Özer, 2006 yılında ePsilon Yayınevi tarafından basılan "Bir Sarışın Küçük Kız" adlı kitabında tecavüze uğradığını açıklamış, kitabın yayımlanmasından 3 yıl sonra katıldığı bir televizyon programında bu kişinin baş harflerinin "Ü.G" olduğunu duyurmuştu.



"Bu olay benim hayatımı alt üst etti. İnsanlar bu olayı bana yapan kişiyi yıllarca başkası zannettiler" ifadesini kullanan Özer, "Babam gibi sevdiğim sevgili Orhan Gencebay'ın adı bile bu çirkin olaya karıştırıldı. İstemeden, onun adı böyle bir olaya karıştırıldığı için kendisinden özür dilerim" diye konuşmuştu.



 Özer'in konuyla ilgili olarak daha önce verdiği röportajdan bir kesitin yayınlandığı programda Köse, "Zerrin Özer'e tecavüz eden kişi dönemin ünlü plakçısı, Zerrin Özer ile çalışan Ümit Güner'dir efendim. O dönemde baş harfleri Ü ve G olan başka bir plakçı bulunmuyor" ifadesini kullandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin