Erol Evgin: Oynadığım filmde dövüş sahneleri olunca oğlum 'okula gelsene' dedi...

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da unutulmaz bir konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Erol Evgin: Oynadığım filmde dövüş sahneleri olunca oğlum 'okula gelsene' dedi...

Konserini “Söyle Canım” şarkısıyla açan Erol Evgin, yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı. Sahnede başından geçen komik anılarını izleyicileriyle paylaşan Evgin, oğlu Murat’la yaşadığı bir anıyı şu sözlerle aktardı: “80'li yıllarda dövüş filmleri çok modaydı. Bizim Murat, çok dertli tabii babası naif, efendi bir adam. Sonra ben de Gülşen Bubikoğlu'yla “Renkli Dünya” isimli bir filmde oynadım. Filmde de dövüş sahnelerim var. Murat, karizmayı düzeltti. ‘Baba okula gelsene' demeye başladı. Murat'la okulda bir yürüyüşümüz var görmeniz lazım” sözleriyle “Neydi O Yıllar” şarkısını söyleyen Erol Evgin, salonu kahkahaya boğarken, büyük alkış aldı.



40 YILLIK DOSTLUK



Erol Evgin'i izleyenler arasında sinema dünyasına adını altın harflerle yazdıran Türker İnanoğlu da vardı. Kuliste bir araya gelen İnanoğlu ve Evgin, 40 yıllık dost olduklarını söylediler. Evgin'i, izleyenler arasında Işıl Yücesoy da vardı.



İran – Türk ortak yapımı bir filmin müziklerini yapan Murat Evgin, Erol Evgin'i izlemeye filmin yapımcısı Alp Tekin ve yönetmeni Mehrdad Ghaffarzadeh'in de aralarında bulunduğu arkadaş grubu ile birlikte geldi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin