Erol Bulut, Süper Lig'e geri mi dönüyor? Teklifler aldığını açıkladı

Son olarak Gaziantep FK'yı çalıştıran Erol Bulut geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Erol Bulut, Süper Lig'e geri mi dönüyor? Teklifler aldığını açıkladı

Fenerbahçe sonrası Gaziantep FK'nin başına geçen Erol Bulut, ocak ayı sonunda kırmızı-siyahlılardan ayrılmıştı. Bu sezon için Süper Lig'de 1-2 takımdan teklif aldığını belirten Erol Bulut, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını dile getirdi.

Gaziantep FK'den ayrıldıktan sonra ailesine vakit ayırdığını belirten Erol Bulut, "Süper Lig'den teklifler aldım. Gelen 1-2 teklif oldu ama bu sezon yeni bir görev almayacağımı söylemiştim. Kendimi yeni sezona hazırlıyorum. Evde, yurt içinde ya da yurt dışında maçlar izliyorum. Bir hafta önce Fransa'daydım. Orada 4 gün maç izledim. Önümüzdeki hafta Hollanda, Almanya ve Belçika'da olacağım. Maçları izleyerek hem futbolcu portföyümü geliştiriyorum hem de bağlantılar kuruyorum. İzlediğim maçlarda oyuncu listemize birkaç futbolcu ekledik. Fransa'da çok yetenekli futbolcular var. Bazıları ülkemize getiremeyeceğimiz futbolcular ama alınabilecek genç ve tecrübeli futbolcular da var. Önemli olan yurt içi ya da yurt dışında hangi takımda çalışacağım. Ona göre planlarımı yapacağım." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut, Süper Lig'e geri mi dönüyor? Teklifler aldığını açıkladı

''VALENCIA'YI FENERBAHÇE'YE GETİREN BİZİZ''

Süper Lig'de bu sezon en iyi performans ortaya koyan isimlerin başında kendi döneminde transfer edilen Enner Valencia'nın geldiğini aktaran Erol Bulut, "Süper Lig'de bu sezon en beğendiğim isimleri sayarsam, Fenerbahçe'den Valencia diyebilirim. Valencia'yı Fenerbahçe’ye getiren biziz. Benim dönemimde çok istedim. Üç senedir Fenerbahçe'de oynuyor ve 60'a yakın gol attı." değerlendirmesinde bulundu.

Bulut, Valencia'nın zaman zaman sarı-lacivertli taraftarlar tarafından eleştirilmesi hakkında, şu görüşlerini aktardı:

"İyi futbolcular da eleştirilebilir. Kaçırdığı penaltılar ve pozisyonlar oldu. Valencia birkaç mevkide oynayabilecek kapasitede. Oyunun her alanında olan bir isim. Dar alanda oynayabilen, geniş alan yakaladığında tehlikeli olan bir isim. Kanatta, forvette oynatabiliyorsunuz. Çift forvette, forvet arkasında oynatabiliyorsunuz. Bizim dönemimizde de o pozisyonlarda oynattık. Valencia bu sezon ligde 27 gol atmış. Fenerbahçe'nin gollerinin 3'te 1'ini atan kişi. Valencia'nın yanında 1-2 tane daha gol atabilen futbolcu olsaydı, Fenerbahçe daha farklı konumda bulunabilirdi. Gol atmak tabii ki her şey değil, gol de yemeyeceksin. Defansta da önlem almış olman gerek. Büyük takımlarda genelde ana sorun bu oluyor. Arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşanabiliyor. Belki daha uzun boylu bir pivot santrfor Valencia’nın yanında olsaydı, daha farklı olabilirdi."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin