Ernst & Young'da CEO ve logo değişimi

Uluslararası denetim ve danışmanlık firması, kurumsal kimliğinde değişikliğe gitti.

Google Haberlere Abone ol
Ernst & Young'da CEO ve logo değişimi

Uluslararası denetim ve danışmanlık firması Ernst & Young’ın yeni Global Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mark Weinberger oldu. Yeni CEO değişimiyle birlikte Ernst & Young, küresel anlamda marka ismi, slogan ve logo değişimini de kapsayan yeni bir oluşuma gidiyor. Marka ismini “EY” olarak değiştiren Ernst & Young, kurumsal sloganını da “Building a better working world- Daha iyi bir çalışma hayatı oluşturmak” olarak değiştirdi.



Weinberger, daha önce EY Global ve Amerika Vergi Bölümü Başkanlığı görevini üstlendi. Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Clinton tarafından “ ABD Sosyal Güvenlik Danışma Kurulu”na atanan Weinberger, George W. Bush yönetimi zamanında ise “ABD Hazine Bakan Yardımcısı” olarak görev yaptı.



Weinberger yaşanan değişimlere yönelik, “1 Temmuz’dan itibaren şirketimizin ismi olan Ernst & Young’ı “EY” olarak değiştiriyoruz. Bu değişimleri yaşarken bizi biz yapan temel değerlerimiz her zamanki önemini ve önceliğini koruyacak. EY, bir yüzyıldan daha eskiye uzanan gururlu bir tarihe sahip. Geleceğimizi yaratmak için itibarımızı ve tarihimizi yeniden inşa ediyoruz. İsmimizi kısaltmamız dünya çapında EY uygulamaları ve müşterileri açısından kullanım kolaylığı sağlayacak. Yeni marka ismimiz ve logomuz kim olduğumuzu açıkça gösteriyor ve sektörde en iyi markaya sahip olmayı gerektiren tüm özellikleri yansıtıyor” dedi.



 “EY olarak Türkiye’de 30. yılımızı kutluyoruz”



Global çapta yaşanan değişikliklerle ilgili olarak konuşan EY Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca ise; ”EY Türkiye olarak 30. yılımızı kutlarken yepyeni bir global strateji ile müşterilerimiz, çalışanlarımız ve faaliyet gösterdiğimiz çevreler için daha iyi bir çalışma hayatı oluşturulmasına katkıda bulunarak, EY markasına duyulan güveni daha da güçlendireceğimize inanıyorum” dedi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin