Erman Toroğlu’nun eşi Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında?

Futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Barcelona’da eski avukatı Ezgi Yavuz ile evlendi. Peki Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte detaylar…

Google Haberlere Abone ol
Erman Toroğlu’nun eşi Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında?

Erman Toroğlu, eski avukatı Ezgi Yavuz ile evlendi. Ezgi Yavuz'un kim olduğu ve yaşı sosyal medyada merak ediliyor. İkili arasındaki yaş farkı dikkatlerden kaçmazken Ezgi Yavuz’un Toroğlu’nun avukatı olduğu öğrenildi.

Erman Toroğlu’nun eşi Ezgi Yavuz kimdir?

73 yaşındaki Erman Toroğlu, Barcelona'da düzenlenen nikah töreniyle, 39 yaşındaki Ezgi Yavuz ile evlendi.

Ezgi Yavuz, iş hukukunda uzman bir avukat. İhtilaflı taraflar arasında konuyu mahkemeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da çalışmaktadır. İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapıyor. 39 yaşındaki Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray Kulübü'ne üye oldu. Yavuz'a üyelik belgesini geçen ay vefat eden Mustafa Cengiz vermişti.

Toroğlu, geçtiğimiz günlerde genç kız arkadaşıyla Cihangir'de görüntülenmiş ve objektifleri fark edin ikili birbirini hiç tanımıyormuş gibi yolun karşı tarafına geçmişti.

Erman Toroğlu, Şükran Toroğlu ile evliliğini 2017 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle bitirmişti. Toroğlu'nun bu evlilikten bir oğlu ve bir kızı var.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin