Erler Film'den Şevket Çoruh açıklaması

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'dan ayrıldığı iddia edilen Şevket Çoruh'la ilgili bir açıklama geldi. Yapım şirketi Erler Film, ayrılık iddialarını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Erler Film'den Şevket Çoruh açıklaması

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'dan ayrıldığı iddia edilen Şevket Çoruh'la ilgili bir açıklama geldi. Dizinin yapım şirketi Erler Film, ayrılık iddialarını yalanladı. İşte, yapım şirketinin açıklaması:

"'Arka Sokaklar dizisinde sürpriz gelişme!' üst başlığı ile başlayan ve Mesut Komiser karakterini büyük başarıyla canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrıldığı haberi doğru değildir.

16 yıldır başarıyla devam eden dizinin yeni sezonda da aynı ilgiyi görüyor olmasına rağmen bu tür yalan haberlerin çıkıyor olması elbette manidardır. Arka Sokaklar’ın yıllardır devam ediyor olmasının temelinde setlerde zor rastlanır bir ekip anlayışının, sanatçı sorumluluğunun ve Türker İnanoğlu gibi bir yöneticinin bulunması gerçeğidir.

Arka Sokaklar’ın çekimleri pandemi önlemleri sınırları içinde devam etmektedir. Ekipteki tüm sanatçılar gibi Şevket Çoruh da kamera karşısına çekim takvimine göre geçmektedir.

Erler Film olarak Arka Sokaklar seyircilerine saygı ile duyurulur."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin