Erkenci Kuş’taki o şarkıyı kim söyledi?

Star'ın sevilen dizisindeki Tepetaklak şarkısı çok beğenildi.

Google Haberlere Abone ol
Erkenci Kuş’taki o şarkıyı kim söyledi?

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştıkları, Star TV'nin kısa sürede fenomen haline gelen dizisi Erkenci Kuş'ta çalan Tepetaklak şarkısı çok beğenildi.





Erkenci Kuş dizisinin 11. bölümünde çalan, Ceren Gündoğdu'nun seslendirdiği Tepetaklak şarkısı çok beğenildi. Demet Özdemir'in sahnesinde çalan şarkı, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.



Erkenci Kuş’taki o şarkıyı kim söyledi?



Ceren Gündoğdu kimdir?



Müzik hayatına 9 yaşında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünde başlayan Ceren Gündoğdu, lise yıllarında Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması'nda iki sene üst üste en iyi kız solist dalında birincilik aldı. Türk müziği sanatçısı bir annenin ve Türk halk müziği şefi duayen bir babanın kızı olan Ceren, 11 yaşında kendi şarkılarını yazmaya ve üniversite yıllarında, farklı müzik türlerine olan ilgisinin yanı sıra caz söylemeye ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Müzikal-Tiyatro eğitimi almaya başladı.



2011’de Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden birincilikle mezun olduktan hemen sonra, 2011-2013 yılları arasında, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen “Sidikli Kasabası Müzikali” adlı Broadway müzikalinde “Hope” karakterini canlandırdı. Ardından, TRT’de iki yıl süreyle kendi müzik programlarını hazırlayıp sundu. (“Sokakta Hayat Var”, “Şehrin Işıkları”) Trt İstanbul Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ve CRR Caz Orkestrası gibi ülkemizin prestijli caz orkestraları ile solist olarak konserler veren ceren, halen, Zorlu prodüksiyonu olan “Damdaki Kemancı Müzikali”nde “Hodel” karakterini canlandırmaktadır.



Kendini uslanmaz bir romantizm ve melankoli aşığı olarak tanımlayan besteci ve söz yazarı, çok uzun yıllardır cebinde biriktirdiği, aşk hikayeleri anlatan şarkılarını, nihayet 2018 yılında dinleyiciyle paylaşmaya karar verdi ve nostaljik Fransız valslerine gönderme yapan debut şarkısı “Kardan Adam”la, 2018 Eylül’ünü selamladı. Ardından, dinleyiciyi kendi yaşanmışlıklarını düşünmeye iten bir diğer single’ı “Tepetaklak”ı yayınladı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin