Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Bununla da kalmıyor egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor! Afrodizyak etkisi...

Antibakteriyel olarak kullanılan yasemin bitkisi, egzamadan sedef hastalığına, cilt enfeksiyonlarından ruh haline kadar birçok şeye fayda sağlıyor. Tam bir şifa deposu olan yasemin çiçeği erkeklerde ise cinsel isteğin performansın artmasına fayda sağlıyor. Kalp atış hızını, ideal vücut sıcaklığını ve enerji seviyelerini düzenleyen Yasemin çiçeğinin faydalarına gelin beraber bakalım!

Google Haberlere Abone ol
Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Bununla da kalmıyor egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor! Afrodizyak etkisi...

‘Jasminum officinale’ olarak da bilinen yasemin bitkisinin beyaz çiçeklerinden elde edilen esansiyel bir yağ olan yasemin yağı, çeşitli şekillerde kullanılabiliyor.

Faydalarına nazaran oldukça uygun fiyatlı olan yasemin yağı, cilde veya saça direkt olarak uygulanabildiği gibi belirli yöntemlerle teneffüs edilerek solunum yollarını rahatlatmanıza da yardımcı oluyor.

Tatlı ve romantik kokusuyla ön plana çıkan yasemin yağının sağlığa sayısız faydası bulunuyor. Adeta doğal bir ilaç görevi gören bu yağ, depresyondan enfeksiyona kadar onlarca rahatsızlığın tedavisinde kullanılıyor.

Özellikle afrodizyak etkisiyle bilinen, cinsel isteği artıran ve enerjiyi tavan yaptıran bu yağın çakra açıcı etkisi de bulunuyor. Peki yasemin yağı ne işe yarar? 

Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Bununla da kalmıyor egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor! Afrodizyak etkisi...

YASEMİN YAĞININ FAYDALARI

  • Aromaterapi masajında kullanılır. Antibakteriyeldir. Antiseptik ve dezenfektandır.
  • İçindeki bileşenler sayesinde çok etkili bir mikrop öldürücü ve antiviral olarak bilinir. Yaralara harici olarak uygulandığında septik oluşumunu engeller.
  • Solunduğu zaman solunum yollarında bulunan enfeksiyonları azalttır. Bu amaçla kullanılan yasemin yağı, soğuk algınlığı ve öksürüklerin önüne geçer.
  • Çeşitli oral mikroorganizmalara karşı antimikrobiyal aktivite gösterir. Seyreltilerek cilde uygulandığında pamukçuk gibi oral enfeksiyonlara iyi gelir.
  • Spazm ve kramplar üzerinde olumlu etkileri vardır. Yara iyileşmesini teşvik edebilir. Cilt enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olur.

Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Bununla da kalmıyor egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor! Afrodizyak etkisi... - Resim : 2

  • Sıcak basması ve depresyon gibi menopoz semptomlarını tedavi etmek için kullanılır. Yasemin yağı koklamak, ruh halini iyileştirir, romantik, pozitif duyguları ve enerji seviyelerini artırır.
  • Cilde sürülen yasemin yağı, kalp atış hızını, ideal vücut sıcaklığını ve beyin fonksiyonlarını artırmaya yardımcı olur.
  • Afrodizyak özelliği bulunur. Yasemin çiçekleri, Hindistan’da genellikle yeni evlilerin yatak odasında romantizm havası yaratmak için kullanılır.
  • Tutkuyu ve arzuyu arttırması ile bilinen yasemin yağı, erkeklerde cinsel isteği artırır ve performansa katkıda bulunur.
  • Antiseptik özellikleri sayesinde egzama ya da sedef hastalığı gibi birçok dermatolojik durumların tedavisinde kullanılır.
  • Cilt nemini dengelemek için çok faydalıdır. Saçı hem parlatır hem de nemlendirir. Saç köklerini kuvvetlendirir, kırılgan ve kuru saçları iyileştirir.

Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Bununla da kalmıyor egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor! Afrodizyak etkisi... - Resim : 3

YASEMİN YAĞI NASIL KULLANILIR?

Yasemin yağı direkt olarak cilde uygulanabilir veya tıkanık ve öksürüklerin önüne geçmek için teneffüs de edilebilir. Cildin yenilenmesi için el losyonlarına birkaç damla damlatılarak kullanılabilir.

Kas ağrıları çeken kişiler, süt içerisine birkaç damla yasemin yağı ekleyerek ağrıyan bölgelerine sürebilir.

Yasemin yağı, kuru saç derisine direkt olarak uygulandığında saçı ve saç derisini nemlendirir. 1 tatlı kaşığı yasemin yağı ile 3 tatlı kaşığı zeytinyağı, badem yağı ve üzüm çekirdeği yağı karıştırılır. Yıkanmış olan saça ıslak parmaklarla uygulanır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin