Erkan Petekkaya’dan Kırmızı Oda’ya dikkat çeken veda!

Kırmızı Oda’da ‘delikanlı Sadi’ karakterini canlandıran Erkan Petekkaya diziye veda etti. Instagram hesabından bir veda mesajı da paylaşan oyuncu, yazdıklarıyla gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Erkan Petekkaya’dan Kırmızı Oda’ya dikkat çeken veda!

TV8’de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülünün Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verilmesinin ardından sert ifadeler kullanan Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’ya veda etti.

BİRLİKTE YAPTIK

Instagram hesabından paylaşım yapan Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'ya veda etti. Set ekibiyle çekilen bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağolun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte" ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya)'in paylaştığı bir gönderi

NE OLMUŞTU?

Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu, “Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı.

'BİZDE DİZİ YAPAN ADAM...'

Acun Ilıcalı ise, Survivor 2021'de ada konseyinde yaptığı konuşmada isim vermeden Erkan Petekkaya'yı eleştirmişti. Ilıcalı, "İki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin