Erkan Koyuncu ayağını uzatsa kurtulacaktı! 'Öldüren kapı'nın üreticisi konuştu

Sabah gazetesi fotomuhabirinin ölümüne neden olan Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’nin girişindeki demir kapı üzerinde başlayan tartışmalar devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Erkan Koyuncu ayağını uzatsa kurtulacaktı! 'Öldüren kapı'nın üreticisi konuştu

Sabah gazetesi fotomuhabiri Erkan Koyuncu’nun ölümüne neden olan Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’nin girişindeki demir kapı üzerinde başlayan tartışmalar devam ediyor. İhmal iddialarının gündeme geldiği ve ‘Anti terör’ modeli olarak adlandırılan demir kapıyı İstanbul Kartal’da faaliyet gösteren RSA Kapı Sistemleri adlı firma üretmiş.



Milliyet’in ulaştığı firmanın ortaklarından İbrahim Coşkun, söz konusu çelik kapının araçların giriş-çıkışları için yapıldığını, üretim hatası ve teknik aksaklığın söz konusu olmadığını savundu. Demir kapının 2.5 ton, kapıyı hareket ettiren motor sisteminin 3.5 ton ağırlığında olduğunu dile getiren Coşkun, “Kulüpten kimse bizi aramadı. Zaten onların tasarımlarıyla ürettik. Böyle bir kapı yapılması istendi. Onların satın alma grubunda çalışan makina mühendisleri var. Onların vermiş olduğu olduğu projeye uygun olarak yaptık” şeklinde konuştu. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin