Eril şiddetini konu alan Prens Çıplak raflarda

Yazar Dilvin Gerçek Arıcı’nın kaleme aldığı ve kadın-çocuklara yönelik eril şiddetini konu alan Prens Çıplak tüm kitabevlerinde raflarda ve online satış sitelerinde Yediveren Yayınları imzası taşıyan kitap yazarın ilk romanı için oldukça cesur ve iddialı.

Google Haberlere Abone ol
Eril şiddetini konu alan Prens Çıplak raflarda

Dilvin Gerçek Arıcı, Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra yükseköğretimini İstanbul Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümünde Ataol Behramoğlu’nun öğrencisi olarak tamamlamıştır. Yazar, şu sıralarda çalışmaları ve yaşamına dokuz yıl önce taşındığı Bodrum’da devam ediyor. 

Edebiyat dünyasına Yediveren Yayınları’ndan çıkan ilk kitabı Prens Çıplak ile merhaba diyen yazar kadına karşı şiddet ve kadın cinayetlerine karşı gösterdiği isyanı, tepkiyi yürekleri ısıtacak bir aşk hikayesi ile harmanlayarak okuyucuyla buluşturuyor.

 “Celladı saçlarıydı halbuki, herkesi içine alan, büyüleyen saçları bu kez sahibini kandırmıştı.”

 Çocuk yaşta anne ve babasını kaybeden Farilya (Gün Doğumu) hayatını eril şiddete maruz kalmış çocuk ve kadınlara adamıştır. Kuzguncuk-Beşiktaş arasında geçen hayatı katıldığı bir yemek sonrası tamamen değişecektir. Aşk, Farilya’nın kalbini ve gözlerini kör etmiştir ve aşkı, tutkuyu, nefreti uçlarda yaşamaya başlamıştır artık.

 Hayatının alt üst olacağı olaylar silsilesi tüm çıplaklığıyla akarken gördüğü, şüphelendiği, yaşadığı ne varsa gizleyecek, saklamaya çalışacaktır. Aşkının şiddeti ile hayal dünyasında yarattığı dostu Ruhi ile her şeyi paylaşacak, iyilerin içindeki kötüleri, beyazları ve siyahları fark etmeye başlayacak belki de çok geç kalacaktır.

Soluksuz okuyacaksınız!        

Etiketler kültür sanat
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin