Ergin Ataman ve İbrahim Kutluay arasında sözlü düello!

A Milli Basketbol Takımımız dün oynanan maçta Gürcistan'a iki uzatma sonunda mağlup oldu. Eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın sert yorumlarına Milli Takım koçu Ergin Ataman yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman ve İbrahim Kutluay arasında sözlü düello!

FIBA 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Basketbol Takımımız, üçüncü maçında Gürcistan ile karşılaştı.

Ay-yıldızlı takım, Tiflis Arena'da oynanan ve normal süresi 68-68, birinci uzatma bölümü de 75-75 berabere biten maçta Gürcistan'a ikinci uzatma sonunda 88-83 kaybederek ilk yenilgisini aldı.

Maçın ardından Milli Takım'a sert eleştiriler yapan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, "Bir tane yürekli oyuncu olacak ya, bir tane… Gürcistan’a kaybediyoruz, insan utanır. Topu çembere atmaktan bu kadar aciz miyiz?" dedi.

ERGİN ATAMAN'DAN YANIT GECİKMEDİ

Milli Takım koçu Ergin Ataman ise İbrahim Kutluay'a isim vermeden tepki gösterdi. Ergin Ataman, "Henüz bitmiş bir şey yok. Takım olarak, bu olayların etkisinden kurtulup, aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Burada bir Milli Takım var. Turnuva bittikten sonra eleştiri olabilir, beni eleştirsinler ama turnuva sırasında desteklerini versinler. Eski basketbolcuların çıkıp da, bu çocuklara "Siz yüreksizsiniz" demesini kabul etmem, etmiyorum. Geçmişte Milli Takım'da oynayıp, hiçbir şey kazanamamalarına rağmen, burada canını ortaya koyan çocuklara "yüreksiz" demeleri beni yaralıyor. Bu çocukları da yaralıyor." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin