Ergenekon'dan çıkan kararlar sosyal medayada nasıl yankılandı?

Ergenekon davasının karar duruşmasından çıkan kararlar sosyal medyanın da gündemindeydi.

Google Haberlere Abone ol
Ergenekon'dan çıkan kararlar sosyal medayada nasıl yankılandı?

6 yıldır devam eden Ergenekon davasında bugün karar açıklandı ve İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 117 yıl, Tuncay Özkan müebbet, Veli Küçük ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı.



Sosyal medayada verilen cezaların ağırlığı eleştirildi.



İşte konuyla ilgili atılan twetler



@fsayofficial



Yasanan hukuksuzluga, haksizliga akil ermez. Kahroldum bugun, saskinlik icindeyim.. caresiz miyiz? Insanlar? Soyleyin; caresiz miyiz????



@nedimsaban



Adam gazete bombalamış 12 yıl ceza almış, yazarın gazetesiVe acı kadere bakın ki güzelim ülkemizde Loto oynar gibi, ona  o kadarsa buna neden bu kadar diye hapis cezası konuşur olduk bombalanmış 24 yıl almış.



@hakanatalay34



"AKP'nin muhalif olan herkesi tasfiye etme operasyonun geldiği son noktayı izliyoruz. Kararlar siyasidir, bunu herkes biliyor, herkes"



@onairss



"adalete müebbet"



 ‏@eceemre



"117 yıl ceza mı olur? Ortalama ömür 80 yıl. Ölüsünü mü tutacaklar içerde"



@fatih_yasli 

"Veli Küçük'e de tuncay özkan'a da müebbet veren bir kararın akılda da , mantıkta da , vicdanda da elbette ki hükmü yoktur"



@irmakzileli



"Tutuklu-tukuksuz, yargılanan-yargılanmayan, içeride-dışarıda hepimiz hükümlü kategorisindeyiz artık. Ceza süremiz: AKP devrilene kadar"



@tturenc



"Özel Yetkili Mahkemeler sayesinde Türk Hukuk devleti büyük darbe yedi. Bu mahkümiyetleri Yargıtay zor temizlerİş sonunda AİHM'in başına kalacak. Onlar hayatta bu karmaşanını içinden çıkamazalar"



@ETemelkuran



"Bu kararlara sevinenlere birgün aynı adalet uygulanır"




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin