Eren Erdem için tahliye kararı! Ne zaman serbest kalacak?

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eski Milletvekili Eren Erdem hakkında tahliye kararı verildi.

Google Haberlere Abone ol
Eren Erdem için tahliye kararı! Ne zaman serbest kalacak?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve CHP Eski Milletvekili Eren Erdem hakkında tahliye kararı verildi.



TELE1’e konuşan Eren Erdem’in avukatlarından Ekrem Bolaç, Erdem’in bu gece saat 12’ye kadar serbest bırakılması gerektiğini söyledi.



CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski Millletvekili Eren Erdem’in infaz süresi dikkate alınarak tahliyesine karar verildi. Erdem, 489 gündür Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor. Erdem hakkında, Yargı Reformu Paketi’nin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından tahliye başvurusunda bulunulmuştu. Ancak Erdem hakkında verilen tahliye dilekçesi bir süredir bekletiliyordu. Erdem, 489 gündür Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor.



EREN ERDEM NE ZAMAN SERBEST BIRAKILACAK?



Eren Erdem’in avukatlarından Ekrem Bolaç TELE1’e konuştu Bolaç, 7188 sayılı kanun gereğince temyiz yolumun açık olduğüunu ve bugün 12’ye kadar serbest bırakılması gerektiğini bildirdi.



EREN ERDEM’DEN İLK YORUM



Tahliyesine karar verilen CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, kendisine ait resmi sosyal medya hesabından yaptığı tahliye yorumunda ‘son kararınız mı?’ ifadelerini kullandı.



Eren Erdem için tahliye kararı! Ne zaman serbest kalacak?



İşte, tahliye kararı:



Eren Erdem için tahliye kararı! Ne zaman serbest kalacak? - Resim : 2Eren Erdem için tahliye kararı! Ne zaman serbest kalacak? - Resim : 3



NE OLMUŞTU?



Kapatılan Karşı gazetesine yönelik FETÖ davasında 17-25 Aralık’ta yasa dışı ses kayıtlarını servis ettiği iddiasıyla yargılanan Eren Erdem’in, 4 yıl 2 ay hapisle cezalandırılmasına karar verilmiş, dosyayı karara bağlayan İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Erdem’in tutuklanmasına karar vermişti. Erdem 29 Haziran 2018 tarihinde tutuklanmıştı.



EREN ERDEM KİMDİR?



Eren Erdem 14 Ağustos 1986’da Fatih, İstanbul’da doğmuştur. Türk siyasetçi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilidir. Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri’nde CHP milletvekili olarak meclise giren Erdem, üniversite eğitimini yarıda bırakmıştır.



14 Ağustos 1986 senesinde dünyaya gelen Eren Erdem doğma büyme Fatih, İstanbulludur. Türk siyasetçi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili.



Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri’nde CHP milletvekili olarak meclise giren Erdem, üniversite eğitimini yarıda bırakmıştır.



Yazarlık tarafıyla da bilinen Eren Erdem toplamda 9 kitap çıkarmış ve büyük ilgi görmüştür. TBMM’nin en genç siyasetçilerinden biri olan Erdem siyasete ise 07 Haziran 2015 tarihinde girdi.



Eren Erdem, Halk TV‘de Pazar günleri Ezber Bozanlar, Çarşamba günleri Yol Haritası programında analizler yapmaya devam etmektedir.



Eren Erdem, 7 Haziran 2015 yılında yapılan genel seçimler öncesi CHP İstanbul 3. bölgeden 6. sırada aday oldu. 25. dönem Milletvekili olarak CHP İstanbul Milletvekili seçildi. 1 Kasım 2015 tarihinde 26. dönemde yeniden milletvekili seçilen Erdem, çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Eren Erdem, Nuray Erdem ile evlidir.


Etiketler eren erdem
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin