Erdoğan'la görüşsem önce delikanlı ol derim!

Behzat Ç.'nin yazarı Emrah Serbes Hayat TV'ye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'la görüşsem önce delikanlı ol derim!

Başbakan'ın Gezi Parkı krizine çözüm arayışları kapsamında Hülya Avşar'la görüşmesine tepki gösteren Serbes, "ben Tayyip Erdoğan'la görüşseydim önce delikanlı ol derdim. Delikanlı adam yalan söylemez." dedi.



KARDEŞİM SEN MAGAZİN MUHABİRİ MİSİN?



Tayyip Erdoğan gidiyor Hüşya Avşar'la görüşüyor. Kardeşim sen magazin muhabiri misin? Senin hülya Avşar'la ne işin var? Yüreğin varsa gel benimle görüş? Ben 15 gündür sokaktayım gel benimle görüş. Gaz kapsülü benim cebimde gel benimle görüş. Benimle görüşseydi gaz kapsülleriyle gidecektim. Ben Adalet Bakanı'yla görüştüm Bu gemide hepimiz varız, gemi batarsa hepimiz batarız dedi ben de geminin kaptanına dikkat edin adam hepimizi batıracak dedim.



ERDOĞAN'LA GÖRÜŞSEN DELİKANLI OL DERDİM



Ben Tayyip Erdoğan'la görüşseydim önce delikanlı ol derdim. Delikanlı adam yalan söylemez. Çünkü yalan söylüyor. Toplum seni yalan söylemediğin için sevdi, mazlumdun, 28 Şubat'ta sen mazlumdun, seni de eziyorlardı sana da çapulcu diyorlardı. Ama şimdi yalan söylüyorsun. Dolmabahçe Cami'sine ayakkabılarla girdiler, içki içtiler dedi. Ayakkabıyla camiye girenler ayakta duramayan yaralıllardı. Onlar kucakta taşındılar içeriye. Ondan sivil polisler girdi ve içeri bira şişeleri bıraktı. Bu yalan ortaya çıktı ama Başbakan hala aynı yalanı söylüyor. Delikanlı adam yalna söyler mi? Yakışır mı lan senin Kasımpaşalı olmana? Yakışır mı? Ben görüşürüm kendisiyle ama yüreği yok. Hülya Avşar'la değil benimle görüşsün ben 15 gündür sokaktayım."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin